Ludkovia, prosim si radu, skusenost 🙂
Nosim fixny strojcek, 2 roky, maju mi ho pomalicky davat aj dolu. Akurat medzi 1 a 2 sa mi spravila medzera a dvojka je mierne do ľava naklonena, orto mi vravela ze mam uz liecbu dokoncenu a ze strojcek moze ist dolu a tieto nedokonalosti sa upravia nosenim essixu. Pokial vsak viem tak essix je dlaha vyrobena z odtlacku mojich zubov a ma ich udrziavat v stave v akom su aby sa nasledujuce 2 roky nevratili zuby do povodnej polohy.
Moja orto uz ide do dochodku tak neviem ci len nechce rychlo ukoncit moju liecbu, nechce sa mi zaplatit za snatie strojceka aby ked pridem k druhej orto mi povedala ze mi ho este treba :/
Mate podobne skusenosti?
Ďakujem
Mne sa tiež pri nosení vytvorila medzierka medzi hornými jednotkami, katastrofa... akože Vanessa Pardise je s tým sexi, ale ja teda ani náhodou nie 😀 Povedala som, že to nechcem, preto mi trochu tie zuby zbrúsil a nastavil strojček tak, aby som to tam nemala. Takže áno, trvať na tom, aby to dala do poriadku.
Mala som presne rovnaku skusenost, vytvoorila sa mi medzera medzi 1 a 2 ktora sa nechcela za pol roka spojit tak sme to viac nenatahovali a dali dole, medzeru mi spravila plombou, vobec to nevidno, vyzera to uplne ako moje zuby, cize aj takato je moznost, len to musi urobit hned po snati a potom vziat odtlacky, skus jej navrhnut aj takutu moznost
Tiež sa mi spravila medzera medzi horným jednotkami asi 2 milimetre hned ako mi dala dole Fixny strojcek... ked som jej povedala ze to tak nechcem povedala ze zuby su vyrovnane a liečba je ukončená a účelom strojčeka nebolo spojiť úplne zuby ale vyrovnať... asi pol roka potom som si všimla ze sa mi medzierka zmenšuje a je to tým ze sa mi este zuby posunuli kvôli hornym osmičkam co mam v ďasne založené.. medzierka uz nie je žiadna
chapem robi.m zdravotnictve a ze telo a veda funguju uplne paralelne …..mna len stve ze vobec mi ani raz nepovedali ze takyto scenar moze nastat a pri predposlednej kontrole vsetko ok super to ide a o dva mesice ma zabije tymto a ja som si na ten strojcek vobec nezvykla dotwraz ho neviem dat poriadne dole rad
@adicka221 nosenim dlahy sa este daju vyrovnat mensie nedokonalosti, ale radsej by som trvala na upraveni dierky medzi zubami, lebo to mi nepride ako mala vec. Mne tak este posuvala zub dozadu o 1mm dlahou, ale fakt si neviem predstavit posunut dierku :/