Ahojte, mam problem s ochlpenim na tvari, som po liecbe Medrolom, pripisujem to jemu a neziaducim ucinkom. Potrebovala by som poradit ako si s tym dat rady.. nie je to prilis viditelne volnym okom ale na blizko ci v zrkadle to je vidiet. MS mám stale pravidelnu aj s priebehajucou ovulaciou, mam ale pocas nej malicko naruzovely vytok a bolesti, pred asi 3-4 rokmi som medrol tiez uzivala vtedy som z neho taketo neziaduce ucinky nemala. Môže to byt cele spôsobene tym Medrolom?
Čo by ste mi podarili, aby som to opäť dala dokopy? 😏
Kedysi som uživala Inofolic, Vitex, kvoli vraj PCOS (tiez cca po tej liecbe pred 3-4 rokmi Medrolom). Môžem to znova?
K dr hned letiet nechcem, nemam žiadne ine ťažkosti a ta ma bude tlačit do HAK a to nechcem. Vopred Vam Dakujem🙂
@majamat PCOS mi diagnostikovala dr na zaklade ze som mala vyssi testosteron a na ultrazvuku to videla. Po naslednych 2 kontrolach uz nic nikde nebolo.
Ochlpenie mam az teraz po tej liecbe Medrolom.
Je mi to zvlastne lebo ovulaciu mam priblizne kazdy mesiac rovnako a aj menstruaciu..
ale prave vyssi tstosteron sposobuje ochlepnie. ved to je muzsky pohlavny hormon.
@majamat je mi to jasne. ten som mala zvyseny pred 3 rokmi. Na naslednych kontrolach bol ok. Pýtam sa na radu ako si s tym pomoct ale ok. Dakujem.
ty sa pytas, ci to sposobuje -Medrol, pricom mas nieco, co moze byt pravdepodobnejsou pricinou, ako medrol.
a teda neodpovedala si, ako dlho ho uzivas,a ni aku davku mas nepises. tom, ze si to mala pred 3r a potom ok, to tiez nemozem vediet. no fakt je, ze hladina hormonov moze kolisat. ja mam nejake hormony zvysen,a le nei testosteron a tiez to sposobuje ochlpenie a teda ine kortikoidy mi davali skor na utlmenie ochlpenia a znizenie tych hormonov,hoci maju tiez medzi neziaducimi ucinkami zvysene ochlpenie.
neviem ako dlho ho uzivas, ani ake ma presne neziaduce ucinky, al teda pri PCOS byva aj nadmerne ochlpenie.