Meditujete?

jasmika
16. okt 2012

ahojte mamičky... tak ma napadlo..dnes som našla na youtube zaujímavé meditácie... a tak som to vyskúšala...fakt som sa cítila uvoľnená a oddýchnutá.... Preto sa chcem opýtať či aj vy meditujete, a ak áno tak ako? Máte nejaké svoje meditácie..? Chcela by som z toho urobiť zvyk..a tak to chcem dobre pochopiť 😉

zumbadance
17. okt 2012

@jasmika samozrejme,mozno to nie je meditacia ale skor rozimanie .vonku ked je krasne zapozerat sa na oblohu ako plynu oblaky,tesit sa vo svojom vnutri z toho ako je krasne ked svieti slniecko.priroda je najlepsi prostriedok na meditaciu,a ako krasne voni levandulka,ach az sa v mysli prenesiem domov na slovensko na luku kde som sa chodila hrat 🙂 nase telo potrebuje jest,aby sme boli zdravy a fit nejeme hocico,aj nasa dusa ,osobnost potrebuje nasytit,niecim duchovnym,aby sme mohli byt ludmi pravom slova zmysle 😉

kvetinka4
5. nov 2012

ahoj-ja som ako mlada meditovavala a spociatku sa mi to zdalo ako velmi zaujimave ale nikdy nie uvolnujuce,teda som sa zaoberala budhizmom a tak som meditovala nad takymi vecami-skor ma to deprimovalo uprimne. Teraz ak sa chcem uvolmit tak namiesto meditacie volim modlitbu- nemusim sa modlit len za nejake problemy ale modlim sa tak ze vzdavam chvalu Bohu za tu nesmiernu krasu okolo seba,za zdravie, moje deti atd...myslim ze meditujuci mnichovia by povedali ze aj to je meditacia-tak mozes skusit-urcite tym nic nepokazis-pekny den prajem 🙂

riverparkdanceschool
4. okt 2013

Príďte vyskúšať našu novinku Dynamickú meditáciu, ktorej podľahli už aj viaceré celebrity! Podľa odborníkov je to najrýchlejšia cesta k nájdeniu radosti zo života. Pozrite si článok 🙂 http://www.markiza.sk/clanok/aktualne/celebrity.... Táto meditačná technika je vedecky navrhnutá pre moderného človeka. Je tou najúčinnejšou technikou, ktorá sa úspešne využíva po celom svete. Každý štvrtok o 8:00 v Riverpark Dance School.