čaute baby......mám dlhodobo problémy gynekologickeho charakteru a z tohto dovodu by som potrebovala odbornika gynekologa na riadne vyšetrenie. dostala som typ Medissimo kdesi v Petržalke. Nemáte niekto skúsenosti s gynekologickym takýmto vyšetrením v tejto nemocnici? Nemyslim vysetrenie tehotnych......kolko sa cakalo? Aka je tam cena? Mozem tam absolvovat CT alebo MR? Dakujem za kazdy nazor a radu. mozte popripade aj emailom na lucinka.sickova@gmail.com.
Ja tam chodim ku gynekologovi a uplne super🙂v nemocnici je samozrejme aj MR...chodim k bohmerovi
@luccinka23 ahoj ja som tam bola, mimo svojho gyn lekara som potrebovala nejake overenie, lebo sa mi nieco nezdalo a neriesilo sa to. bola som u dr. bohmera a mozem ti ho 100% odporucat. venoval mi hodinu casu, vsetko vysvetlil, dokladne ma prehliadol utz (to som chcela vlastne) a rozobrali sme moznosti, dal mi odporucanie na dalsie vysetrenie, bol velmi ludsky, aj jeho sestricka. obaja pocuvali.
cakala som na termin prehliadky, lebo som chcela ist v presne urcenom obdobi - v case ovulacie - takze inak by som necakala.
@luccinka23 jaj a este, dovera je samoplatcom uplne. ak mas inu poistovnu union uprednostnuju tusim najviac. ale toto som si nie ista, len ja mam doveru, takze som bola ako samoplatca 🙂
a mozem dostať odporucanie aj tam od gynekologa napr? Mam vseobecnu takze za vysetrenie by som zaplatila tych 15€?
@luccinka23 mne dal dr.bohmer odporucanie na hematologiu, moj gyndak mi to nechcel dat, ze netreba.
@ladyblcha super info...diky
@luccinka23 myslim, ze by si zaplatila 50 plus mozno ultrazvuk...ak sa nemylim, tieto platby netusim presne kedze mam v medissime kartu
ja tiez ked som nieco potrebovala hned a moj lekar nemoze volam medisimo na priamu platbu . bola som aj u gynek. raz a spokojnost
nepamatam si kolko som platila za to jednorazove vysetrenie
maju ct ale napr minule som potrebovala koli chrbatu a mali mimo prevadzky tak som sla do ruzinova. ale maju
ja chcem jednorazove vysetrenie? tam neviete niekto cebu?
ahojte mam ísť na vyšetrenie prsníkov USG ultrazvukom .. platí sa za to niečo v medisimo ??
@luccinka23 neviem ako gynekologia, ale ja tam so synom chodim k sportovej ortopedicke , vzdy doplacam 15 Eur, mame vseobecnu, ja osobne som tam bola na sone brucha a prsnikov, bola som velmi spokojna. Teraz tam ma ist manzel k ortopedovi, su oddelenia, kde nemaju zmluvu s poistovnami a plati a to ako samoplatca, napr. magneticka rezonancia, to som zistovala pre muza..treba si tam zavolat, oni vam povedia, ci konkretny lekar zmluvu ma, alebo nema..ale 15 Eur sa doplaca aj pri zmluvnom osetreni..ale lekari a nemocnica su fajn.Cakacie lehoty v porovnani s inymi nemocnicami su tak 2 tyzdne, co je super. Magneticku rezonanciu maju v ProCare za doplatok 1 Euro, cakacia lehota 5 tyzdnov.Potreba mat vsetky vymenne listky.