Ahojte, potrebovala by som informacie ohladne zdrav. centra Medissimo v BA. Kolko ste cakali na termin, aky bol pristup, kolko ste cca platili. Je to pristupne aj pre "obycajnych" ludi? Zaujima ma konkretne preventivka a endokrinologicke vysetrenie. Dakujem za vsetky reakcie. 😉
Ja som si skrz to menila poistovnu na union. Ja tam chodim uz 3-rok.
Endokrinologiu ma na starosti Mudr. Eva Zakovicova, symposka s perfektnym pristupom. Takze len odporucam.
Skus zavolat na obchodne oddelenie, nech ti daju info ohladne cien.
Ahoj rozmýšlam o objednaní len sa chcem spýtať ako je to s VŠZP poisťovňa nie je zazmluvnená
v plnom rozsahu čo všetko si platím? Nemáte niekto cenník pre neurologiu a gastroenterologia dá sa ešte prestúpiť do UNION poisťovne? Veru je to dosť ked tam mám chodiť viackrát, nedávajú nejakú zlavu ked navštívim viac ako 1 lekára?
@viva13 neplati sa nic,len keby si si chela taky balik zakupit na rok.Ale ja ho nemam.Ked potrebujem lekara tak si zavolam a za 10 eur som objednana a uz neplatis nic.Minule mamina potrebovala rezonanciu,vsade mali terminy volne az o 3 mesiace najskor a v Medissime isla uz o 3 dni.Ja takisto.
Boli sme dnes objednany na detske ORL vysetrenie.
Prisli sme nacas, zaplatili sme 15€, lekarka sa nam zacala venovat 20 min. po termine, pritom pred nami nikto nebol.
Pozrela do nosa a oznamila nam, ze sa mame objednat na fibroskopiu. Dalsie cakanie na termin, dalsich 15€, a hlavne, znova namotivovat dieta, aby spolupracovalo, znova sa uvolnit z prace a zorganizovat zvysok rodiny, lebo mam este mladsie dieta. Pytam sa, preco sa to nedalo vykonat naraz? Nikto po nas necakal, dieta pokojne sedelo, namalo sople, nic pred tym nejedlo. Argument lekarky bol, ze som nebola objednana na fibroskopiu, ale na ORL vysetrenie. Nie je nahodou fibroskopia typ ORL vysetrenia???
Som maximalne nespokojna. Zbytocne natahuju cas aby mohli inkasovat dalsie peniaze! Ale nejde ani tak o peniaze, ako prehananie pacientov, hlavne deti. Cakalo som profesionalnejsi pristup. A pritom sama lekarka povedala, ze ked dieta spolupracuje, trva ta fibroskopia 5 sekund. A nespravilo to.
@kozicka pred fibroskopiou musi lekarka dietatu aplikovat do nosa znecitlivejucu latku, pricom je potrebne cakat, kym latka zaucinkuje. Ak by ste chceli absolvovat orl vysetrenie spolu s fibroskopiou, museli by ste mat objednane dva terminy po sebe, pripadne jeden, ale dlhsi. Vacsinou maju taketo zdravotnicke zariadenia 10 az 15 minutove terminy.
@gora8 ja som bola objednana na 15 h., pred nami nikto nebol, za nami nikto nebol, zobrala nas 15:20, takze ak by prisla nacas a velmi by chcela, tak to urobi a nebude nas tam prehanat znova. Sama povedala, ze to trva kratko. Vychadzam iba z jej slov. O tom je sukromne centrum, ze tam chodim jak na klavir? Lebo maju na mna 10 minut? Smiesne.
My sice u urologa, ale max spokojna...profici, pristup, objednavanie - cakacia doba kratka...zobrali nas nacas, ziadne cakanie
Aky to rozdiel
@mircalla dobre vediet - tam sa totiz chystame so synom.. len dufam, ze mu tam nebudu nic nasilne stahovat...
inak s medissimom mam skusenost tiez dobru, ale tiez ina ambulancia - neurolog pre dospelych - super pristup, pomoc a ziadne cakanie..
taky isty profesionalny pristup aj na magnetickej rezonancii..
@jana_eyre neboj nebudu, idete vavrovej? ked sme tam chodili, robila tam ona, je urulogicka na kramaroch...nie je za ziadne nasilne stahovanie...na kramaroch sa caka aj rok aj to neni urgent
my sme perfektne rozhodili fimozu pravidelnym stahovanim kupelmi v sleze a slezovym kremom od znacky just....pediatricka nas pochvalila, ze je to uz ok
je mila, zisti si ci tam este je
@mircalla este sme sa tam neobjednali - lebo najprv sme boli objednani k takemu vraj vybornemu, ale on nemal zmluvu s unionom a tak by sme platili 30e.. tak sme sa rozhodli pre medissimo, len kym sa my rozhybeme... tiez chcem kupit ten slez, uz si druha co si to pochvaluje, tak to musim vyskusat, rovno to zajtra kupim.. vdaka..
@jana_eyre nam to super zabralo, ale neni to otazka ze mesiac-dva, treba to ozaj pravidelne
krem ak chces napis, mam na nich kontakt, aj web stranku na ten kvet slezu, kde sa da vacsie balenie objednat
ma to dost malo lekarni, vacsinou to objednavaju, a financne sa to neoplati, jedno vrecko mas tak na 2-3 kupele
@kozicka
ano zazili sme presne to iste, ako pises, doktorka sa ma od dveri pytala ci ma dieta problem s nosnou mandlou, nevedela som samozrejme odpovedat, nie som doktor, do spravy napisala bludy, ked som dala spravu pediatricke tak mi povedala, ze jedna diagnoza vylucuje druhu, uz sme tam viac nesli. Tiez nas nechala cakat pol hodinu a nikto nebol v ambulancii a tiez sme sa mali objednat na fibroskopiu. Ozaj aj ste potom isli na fibroskopiu ?
a uz su poplatky 25 eur takze hladame inych lekarov
vcera ma v medissime informovali, ze od 1.4.2016 budu iba rocne poplatky, kedze ich kupil procare, teda na jedno vysetrenie sa uz nebude dat ist
a kvoli medissimu sme menili poistovnu ...
tu pisu este viac
Ahojte. Ja navstevujem medissimo uz dlhsiu dobu. Po poslednom sklamany co som zazila v medissime uz tuto kliniku nenavstivim. Moja dcera mala uraz, museli sme chodit na ortopediu.po viacerych vysetreniach a rehabilitaciach sa ma opitala lekarka, ze to dieta je pochudnute ci nebere drogy nahodou. Ostala som trosku vyjavena z toho. To,ze je bleda od malicka to viem. To ze dieta meria 160cm a vazi 43kg sa nemoze nikdo tej vahe divit ked ma denne 15 tabletok. Stravuje sa pravidelne. Po mojich argumentoch,ze dieta neberie drogy, lebo lezala v nemocnici a robili jej vsetky vysetrenia z dovodu ze odpadavala som si ista, ze dovodom drogy niesu,sa len pousmiala a neverila.
Ako matku ma to nahnevalo, tvrdenie lekarky,ktora je predpisuje pokazde ine tabletky a pokazde ma dieta inu diagnozu.
@mari03457u pises ze po poslednom sklamani, tych sklamani si v medissime zazila viac?
Ak budete mať lístok od obvodného lekára na odborné vyšetrenie, je tam slečna medzi 7-15 ktorá je váš povinná objednať bez akého kôl vek poplatku.A pokyal máte Union ku ide to bez problémov. Teraz mi tam robili CT vysetrenie a super.
@babinkaivka no neviem neviem. Osobne som mala problem da tam dostat akonahle zaviedli celorocny polstok ani sa so mnou na infolinke nebavili. Jedine ze si zaolatis mesacnu taxu 70e
@nili Ja chodim do Medissima a som max.spokojna.To sa neda porovnat so statnou nemocnicou.Ja platim len za objednanie,mam Union a ten ma s nemocnicou zmluvu,Tak preplaca vsetko.Neviem aku mas ty poistovnu...
Na endokrinologii je vraj uzasna lekarka ale to viem len z pocutia