Medirex testy

mfilkova
31. máj 2023

Absolvoval tu niekto medirex vyšetrenia, konkrétne - Základné vyšetrenia pre každého?
Chcem sa spýtať ohľadom výsledkov a ako ste boli s nimi spokojní

katka33
20. okt 2023

@mfilkova ahoj, ja som síce nemala základný balík, ale rozšírený hormonálny profil. Keďže mi nikto nechcel spraviť odber, tak som si zaplatila 145€, výsledky mali byť do 14 dní a prišli ešte v deň odberu poobede, ale úplne iné. Normálne som sa rozplakala, o hormóny a hodnoty ako železo, zinok sa to ani neobtrelo. Takže za mňa veľké NIE.

katulienkaja
21. nov 2023

@katka33 ahoj chcem sa spýtať, či si to aj nejako reklamovala v Medirexe ,že ti poslali niečo iné co si chcela povodne vyšetriť?

katka33
22. nov 2023

@katulienkaja ahoj, áno prišli mi dodatočne daktoré výsledky, ale napr. hormóny chýbali niektoré. Napokon to bolo aj tak k ničomu, pretože lekárka veľa hodnôt v tomto odbere považovala ako nepodstatné a musela som to doplniť o druhý odber 😐 ale už mimo Medirexu. Nakoniec mi to spravila všetko ona a za polovičnú cenu ako cez Medirex. Opäť som sa poučila 🙏

katulienkaja
22. nov 2023

@katka33 tak to je sila že za tie peniaze ešte aj niektoré hormóny chýbali 🙄 a v ktorom odbornom mieste si bola ? Co sa organizácie týka bolo všetko ok? Lebo niekde som čítala recenziu že vraj raz ani neprišli a nikomu nedali vedieť až keď ľudia čo tam čakali na odber volali na tu ich zákaznícku linku..

biibiana
22. nov 2023

A tie napr.hormony ktore si si chcela dat vyšetriť patrili pod ten balicek vysetreni/odberov ktore si si dala robit? Urcite museli spravit to, co si si ziadala vysetrit a zaplatila. Ked nie mala si sa ozvat priamo na Medirex dali by to dovysetrovat. Niekde sa musela stat chyba v kominikacii.

vlada41
22. nov 2023

ja som si dala urobit intolerancie na potraviny. vyslo mi pozitivne 26 z cca 45 testovanych. pol roka som nejedla skoro nic. nasledne mi 2 gatroenterologovia povedali, ze tie testy nemam brat do uvahy a ukazuju len stav organizmu v danom momente a nie dlhdobody problem. a mam vsetko potupne nasadit. tak som urobila a naozaj, nic mi nie je.

katka33
28. dec 2023

@katulienkaja bola som v 1 odbernom centre v Bratislave, tam bolo všetko ok, vzali ma na čas, boli prekvapení sumou, ktorú som v Medirexe zaplatila, ale bolo mi to k ničomu. Už som absolvovala aj vyšetrenie a lekárka povedala, že ich odber jej je k ničomu, lebo nabrali jednak hodnoty nepodstatné k danému problému a tie co potrebovala chýbali. Čiže mi robila ešte dodatočný odber :/ Medirex vyhodené peniaze.