Medcentrum v Žiline. Ako to tam chodí?

zuzlik_12
23. jún 2011

zuzlik_12 Ahojte kočky. viete mi poradiť,moja lekarka ma poslala na sono ešte do Medcentra - železničná poliklinika. Boli ste tam niektorá, viete mi povedať ako to tam chodí? Minulý týždeň som sa bola objednať a dalo sa to až na dnes medzi 17 a 18. hod.

katkaza27
22. júl 2011

Ahoj zuzlik , aj mna tam moj lekar posal, idem tam 3.8.2011

veronicka1901
22. júl 2011

Ahojte dievcence, na sono do Medcentra treba oporucanie od lekara, ci sa da objednat aj tak?

fialka1188
23. júl 2011

podla toho, ake sono chces. ci to specialne na zaciatku tehu alebo normalne

lenusskaa
24. júl 2011

Ahojte baby, ja som bola tiez na sone v medcentre, robia tam "prvy" ultrazvuk (medzi 10 - 13 tyzdnom tehotenstva). Vysetrenia robia vzdy v stredu od 15tej, ak by ste sa nahodou nestihli v stredu zapisat, tak vas vysetria vo stvrtok.. Na vysetrenie sa neda dopredu objednat, zapisat sa da len priamo tam, sestricka pride v stredu vzdy skor a vylozi papier (okolo 13tej) na stredu a aj na stvrtok.. nerobte paniku kvoli zapisovaniu, streda sa takmer vzdy zaplni cela, ale na stvrtky byva miesta habadej 😉

katkaza27
25. júl 2011

Ahojte tehulky, kkedy mate termin porodu? Ja mam 14.2.2012

solinkarka
25. júl 2011

@zuzlik_12 ano na zeleznicnej poliklinike sa robi sono az poobede od tretej tusim do siestej siedmej 😉
@lenusskaa som nevedela ze ja stvrtok sa da...lebo presne ako pises prisla som nieco po 13hod a papier uz cely zapisany 😠 ale aj tak mi ho nakoniec robili v nemocnici...no a okolo 20tt znova sa tusim chodi tak som zvedava aka tam bude zasa plnka 😒

veronicka1901
25. júl 2011

@fialka1188: Ahoj fialka, som v 20.tt, chceli by sme na zistenie pohlavia 🙂.

fialka1188
25. júl 2011

@veronicka1901 No a v nemocke ti pohlavie nepovedali?
ako pise lenusskaa. vo stvrtok maju toho menej, dr je zlata. skus ist rovno tam a opytaj sa? 😀
alebo tam zavolaj.

katkaza27
26. júl 2011

Ahojte, a tam mi vlastne urobia ultrazvuk a hned mi aj povedia ci je vsetko v poriadku?

veronicka1901
26. júl 2011

@fialka1188 : Nepovedali, lebo to nebolo vidiet 🙂. Skusim zavolat a uvidim, dakujem 🙂.

zuzlik_12
autor
4. aug 2011

@solinkarka Našťastie teraz už chodim len k mojej lekarke a ta ma sono tam. takže žiadne stresy. Akurat sa ešte moc tešime do Martina do Heliosu lebo chceme isť na 4D. tak uvidime. Ešte tam musim cinknuť a objednať sa. 🙂

fialka1188
8. aug 2011

@veronicka1901 ahoj, tak ako si dopadla? uz viete? vzala ta?

veronicka1901
9. aug 2011

@fialka1188: Ahoj fialka, my sme to nakoniec nechali tak. Ked sa baby nechcelo ukazat, tak to zatial respektujeme a rozhodli sme sa, ze bude prekvapko 😀. Pomalicky zacinam kupovat veci, vsetko neutralne farby.

sofinka13
17. aug 2011

@solinkarka Ahojky, ty si už to sono absolvovala? Mňa moja dr. posiela do Medcentra k dr. Babjakovi na NT screening. Ale vôbec netuším ako to tam chodí, len toľko že sa mám ísť zapísať v stredu okolo 13h. do zoznamu, ktorý vykladá sestrička. Prosím ťa, vieš mi dať podobnejšie info? Hlavne, kde sa to Medcentrum nachádza. Moc Žilinu nepoznám a som z toho úplny jeleň, kde to tam nájdem ☹ ??? Ďakujem moc.

solinkarka
17. aug 2011

@sofinka13 jj ja som ho uz absolovovala, ak myslis v tom 12tt....
Medcentrum je vlastne Zeleznicna poliklinika....tazko ti opisat kde to presne je....ale je to blizko autobusovej stanice. urcite ked sa niekoho spytas pri stanici na Zeleznicnu polikliniku tak ti poradia a to najdes je to hned za rohom 😉 ano v stredu tam pojdes okolo jednej vtedy za vydava papier ale isla by som aj skor lebo ja som tam prisla o stvrt na dve a uz bol uplne zapisany a oni robia len prvych 20 tehuliek. ostatne sa tusim dorabaju vo stvrtok rano ale nie som si ista...a Babjaka najdes na prvom poschodi 😉

murka15
20. máj 2013

Ahojte,
Mám isť na sono do medcentra a nemôžem nikde nájsť funkčné telefonne číslo .To čo je na nete som skúšala ale bez úspechu 🙂
Viem že je to na druhom poschodí č.dv.202,vie mi niekto poradiť? ☹