Ahojte , rada by som otvorila túto tému, nakoľko som nenašla žiadne reálne skúsenosti a recenzie v iných diskusiách tu a ani inde okrem zahraničných stránok a pár recenzií.
Prechádzam z lieku Kesimpta po roku liečby.kedze nezabrala a mam nove lezie, tak padla voľba na tento liek.
Zaujímajú ma vedľajšie účinky pri užívaní , ak niekto podstupuje túto liečbu, pretože osobne mám strach, že ma to vyradí z práce na nejaký čas alebo mi bude zle alebo budem mat bolesti , no hocičo z vedľajších účinkov.
A rada by som vedela či je potrebné sa dať napríklad očkovať pred užívanim proti pásovému oparu.
Informácie v pribalovom letáku sú rôzne. Až hrôzostrašné.
Jediné čoho sa obávam je , že mi bude po tabletkách zle od žalúdka nakoľko mám celý život s ním problémy 🤦
Ďakujem za odpovede a skúsenosti 😊
@lenocka8894 ďakujem ja som konkrétne tento liek potrebovala pozisťovať lebo mam pocit ze ho tu užíva úplne minimum ľudí 😕 ale budem dúfať ze aj sem sa niekto ozve so skúsenosťou a pomôže to aj ďalším co možno nechodia na soc.siete 🙂
ale pôjdem to kuk na fb i keď tiež tam nechodím 😃 ďakujem veľmi pekne
@dongelina_gold na fb je sukromna skupina - Skleroza multiplex SM (na profilovke hnedy macko). Tam si pacienti radia a je tam vela info o liecbach a skusenostiach