Mávate bolesti žalúdka zo stresu?

anka712
29. nov 2019

Ahojte, ešte mám jednu otázku na vás. Nemáte tu niekto problémy so žalúdkom,či vás nebolieva zo stresu alebo z nervov?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missviolet
29. nov 2019

Veru hej, niekedy aj vraciam :/

pielka
29. nov 2019

@anka712 áno aj ja to mávam, najhoršie to bolo na základnej a na strednej, teraz je to lepšie a na výške som to tiež už zvládala, musela som sa nauciť keďže tam sme stále mali niečo

kvetinka75
29. nov 2019

keď som z niečoho nervozna, tak ma väčšinou preháňa a občas bolí žalúdok

lenka2710
29. nov 2019

@anka712 no jasne, mne nedávno dr povedal,že mám hrcku na prsniku, nech pridem o tri mesiace,celé tri mesiace som od nervov prezvracala! Bola som aj na sono,aj na hadicu do žalúdka a všetko bolo ok! Nie nadarmo sa hovorí,že žalúdok je druhý mozog, po tých troch mesiacoch sa to našťastie nepotvrdilo, ale nervy som už mala na totalku, ďalšie tri mesiace som sa z toho dostávala, strašne to so mnou vtedy zamavalo, hneď som myslela na najhoršie 😢

kolieskova232
29. nov 2019

@anka712 ked je stres, tak je jasne, ze budu aj problemy so zaludkom. stres nie je dobry a je lepsie, ked ho ludia nemaju!

arasidka11
29. nov 2019

@lenka2710 no, mne zas raz našli cystu v prsniku, dovtedy som ani nevedela, že mam prsia, a odvtedy, ma tak začal ten prsník bolieť, presne to miesto, kde bola cysta, že som ani dolu bruchom nevedela ležať, čo ma to bolelo. a prešlo to, až o pol roka, ked mi povedali, že sa to nezvačšilo, psychika je sila

arasidka11
29. nov 2019

@anka712 a ked sa silno rozruším, či naštvem, tak ma začne pichať vpravo pod rebrom, tak som pochodila aj 5 doktorov, cez hadicu, sono a tak, a výsledok nenašli nič...

tanalyn
29. nov 2019

Mne sa to stávalo kedysi ale už som sa trošku naučila kontrolovať stres ale žalúdok sa mi už nedal úplne dokopy, sem tam mávam bolesti ešte

sofiagaziova56pn
28. feb 2021

@anka712 áno mávam problém stále teraz to riešim behám stále po doktoroch..