Ahojte. Mávate aj vy husiu kožu? Mňa to obmedzuje v mojom živote. Mávam ju často. Pri počúvaní hudby, ale aj pri bežných rozhovoroch s ľuďmi. V zime to nevidno, ale teraz v lete áno. Vidím ako mi ľudia pozerajú na ruky, je mi to trápne. V zime aspoň poviem je mi chladno, ale teraz v lete? Vieš čo ? Vonku je +35 a mne je chladno. 😁
Pravidelne 🙈😅 presne ako opisuješ, mne naskočí v niektorých momentoch taká husia koža na rukách a nohách, že vyzerám ako ošklbané kura a každy na mňa pozerá 🙈😅 Neriešim, veľakrát dokonca poznamenám, keď mi niekto niečo rozpráva a cítim, že mi naskakuje husia koža, tak poviem “uf až mám z toho zimomriavky” 😂
Akurat dnes som to mala 🙂 a vonku 35
@ivkav5 to je tiež dobrý nápad. Ale čo keď je konverzácia o nejakej bežnej téme keď to nie je vhodne povedať? 🙂 ja som si začala kupovať oblečenie s 3/4 rukávom 😁
@minesasubu aj ja som dnes mala samozrejme husiu kožu, ale nebude to od tepla. Nebola som na slnku. Ono to u mňa ani nezáleží od ročného obdobia. Mám to pravidelne.
Vieš čo, kašli na too 🙂
Aby si reraz kvôli tomu mala chodiť zahalená, môže ti to byť jednoo 🙂 Nie si ale taký citlivejší človek? Ja som, všetko si pripúšťam, dokážem prejaviť veľmi silné emócie a keď som si čítala xkrát čo to znamená táto husia koža, tak to dáva zmysel 🙂
Pridávam pár zaujímavostí…
Pri krasnej hudbe ci filme ano. Si asi citlivejsia, tak asi si najst vhodne vtipne komentare k tomu.
Ja to mám pri čítaní knihy.. neviem prečo vôbec, čítala som annu zo zeleného domu a so sestrou sme sa opalovali.. a ona sa ma pýta, že prečo mám zimomriavky 😂😂 nevedela som odpovedať.. 🙃