Mávate aj vy bolesti pri pohlavnom styku?

lenka15312
12. aug 2015

Ahojte, je to síce trosku intímna otazka, ale stáva sa aj Vám ze najprv je pri styku vsetko v poriadku a po určitej dobe vas to tam začne boliet a je to taka bolesť ze uz sa neda pokračovať? Mne sa to teraz stalo uz asi piaty krat..

mmoni89
12. aug 2015

Treba ísť lekárovi, môže tam byť nejaký zápal ale iný menej vážny alebo viac vážny problém. Ak si vážis svoje telo tak radšej chod, nikto ti takto nepovie čo to môže byť. Ale aj malý nelieceny problém môže byť časom vážny

steinarka
12. aug 2015

@lenka15312 co najskor k lekarovi.. a podla mna by mal ist aj partner, nielen ty.. pretoze ked ti nieco najdu, tak sa bude musiet preliecit aj on..

luciakraj
12. aug 2015

Ja som mala tiez bolest taku tupu a praskla mi cysta za maternicou a ta voda sa nevstrebala a tlaciLa .. museli mi laparoskopicky odsat tu vodu

kakika007
12. aug 2015

dnes som čítala, že každá jedna bolesť v tele signalizuje nejakú zmenu, zväčša k niečomu zlému, a že treba ak to neprestáva,t reba to riešiť s lekárom. snád to nebude nič vážne

kliara
12. aug 2015

Nie, ešte sa mi niečo také nestalo.

miadi
13. aug 2015

nie je to normalne sex by nemal boliet ak je tam bolest sup na gyndu treba to riesit a nie cakat ze to same prestane a treba co najskor nechcem ta strasit ale nevies co to moze byt a moze to byt nieco vazne co moze ohrozit tvoje zdravie zivot.. neboj sa odbornik ti pomoze a budes ako nova 🙂

tjaden
13. aug 2015

ahoj...pravidelne...a podľa doktora je všetko ok....tak super ale mňa už úplne prešla chuť

happymamina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz