Ahojte. Prosím vás, v poslednej dobe mám take problémy, bolest v oblasti pečene, veľmi veľmi jemne akoby kŕče v črevách, pulz v bruchu, nafukovanie, neustály pocit tazoby a kameňa v žalúdku, pocit že mi treba odgrgnut... a tiež akoby v pravom podbrušku bolest (slepak/vaječník? Neviem) zajtra idem k obvodnej... stravu mám 100% zdravú patrím medzi prepnute biomatky 😃 a som takpovediac vegan, nejem ani laktozu, ani vajcia, ani cukor, ani spracované potraviny, ani cukor, ani lepok, ani pečivo, ani kávu, ani nič nezdrave skratka... mal tieto pocity niekto? Ja totiž mám problém ísť na hadicku (panicky strach z dusenia a zvracania)... vie ma gastroenterológ vyšetriť nejak inak? Pohmatom/usg? Bude to dostačujúce? Vďaka za zdieľanie skusenosti
@satanca 2 tyzdne som brala antibiotika a bolo potrebne drzat dietu fodmap...
Ja som mala tazsi stupen dg. SIBO...aj som schudla vyrazne,nevonosti, a v bruchu sa mi robievala velka hrca/v oblasti slepaku. A silne bolesti pod rebrami a + ako popisujes bolesti v oblasti zlcnika,pecene...
Inak bola som aj na kolonoskopii,tam vsetko v poriadku na stastie.
@satanca ahoj tiež mám žalúdočné problémy a gastro lekár ta vyšetrení usg,krv,stolica hadica tiež mám z nej strach ale musím zvládnuť keď chcem vedieť na čom som bez toho sa nepohne nik