Ahojte 🙂 posledné dni mávam točenie hlavy závrate... Je dosť možné že to mám asi s krčnej chrbtice. Ale posledné dni mi tŕpne a mravcanie v predu a na bokoch hlavy. Čo to môže byť? Bojím sa aby to nebol infarkt alebo porážka. Ďakujem za rady. Liečim sa aj ja vysoký tlak
@natalia1997 a tehotná niesi? Moja mama mala presne toto keď bola tehotná.
Môžeš to mat z krčnej alebo z uší ale viac z tej krčnej
@petra735 tehotná isto nie,lebo pijem hoci aké lieky a to keby som tehotná tak by mi už bolo dávno
@natalia1997 ak to máš z krčnej chrbtice,môžem ti poslať cviky na stiahnutie,zaručene pomohli,ja som mohla aj vysadiť lieky proti závratmi. Teraz,keď sa mi to stane,trochu začnem cvičiť a zlepší sa to vždy.
@zuzkarej jasné,treba stiahnuť,dúfam,že to pôjde https://jaknavertigo.cz/ke-stazeni/rehabilitacn...
@lukbe ahoj prosím vás aj mne by ste mohly poslať tie cviky aké vám zaberali mám tento istý problém 🫣 ďakujem
@janka2007i len si na ten link vyssie kliknite a tam je stiahnut. Malo by to fungovať. Ak nie,tak sa ozvite, môžem poslať potom do mailu.
@lukbe ďakujem
@natalia1997 treba pit Šípkový caj liter dene
@natalia1997 infarkt sa takto neprejavuje... môže byť krčná chrbtica, najlepšie ak to potvrdí neurológ, aby si mala istotu a nestresovala sa preto, ak je to pri vysokom tlaku to mravenčenie, bude to príčina... mohlo by pomôcť magnézium, vyskúšaj užívať, je to dobré na vysoký tlak aj na to tŕpnutie...