Ahojte žienky mávate niektorá pomaly tep? Mávam často extrasystoly, na vyšetrení mi kardiológ povedal že všetko ok, nie je to vraj nebezpečné len nepríjemné, mala som aj 24hod. holter, bola som aj na ECHU, vraj všetko oka. Tep som mávala stále zvýšený, aj v kľude. V posledné dni mám ale tep strašne nízky aj 56, začínam hrozne panikáriť. Je to podľa vás ok? Máte niektorá taký nízky tep? Pri ťažšej fyzickej aktivite je mi až na odpadnutie, tlak mávam tiež nízky.
to si zase ty? Psychiatra si už navštívila? Ja mám pulz okolo 60 celý život, tlak mávam tiež nízky a?
56 je strasne nizky? Ja mam 47 v klude a som ok, sportujem a to znizuje tepy. A mam aj nizky tlak. Takze nestresuj
Nie je to malo, nestresuj. Ja mavam bezne 56 kludovy, t.j. ze v noci klesne na 45-46. Je to bezne u sportujucich. Mam kamaratku, ta mava v noci aj 30, kludovy pulz ma okolo 45 - ta je ale uz sledovana u kardiologa...casom, vo vyssom veku dostane kardiostimulator.
Haha Lenka sa nám vracia 😅😅🙆🏻♀️
Nemeraj sa...ja mám nízky tlak aj nízky tep.Ano pri prudsej fyzickej aktivite mám tiež pocit, že sa nedodycham.Ale po docviceni sa cítim výborne a mám veľa energie.Skor je treba športovať nech si telo zvykne na zaťaz, veľa tekutín, pravidelná strava, a skontrolovať železo
57 veľmi nízky? Zas nepreháňaj... Môj v kľude je 48 à všetko je o. K...
mas ho idealny nehladaj chorobu kde nie je (pripadne ak to robis porad sa s psychiatrom)
„V súlade s novými poznatkami sme skorigovali ideálne hodnoty pulzovej frekvencie. Optimálne je, ak sa pohybujú okolo šesťdesiatky,“ tvrdí prof. MUDr. Robert Hatala, PhD., prednosta oddelenia arytmií a kardiostimulácie z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. „Výsledky veľkých epidemiologických štúdií totiž potvrdili, že dlhší život sa spája s nižšími hodnotami pulzu v pokoji.Keď srdce pracuje na nižších otáčkach, menej sa opotrebováva a viac vydrží.“