Ahoj mam neustále návaly tepla, aj cez deň aj v noci. Mam 36 rokov. Neviete co by to mohlo byt? Som aj dosť pribrata, tak neviem co to mam. Ale ja to mávam často aj pred menzesom ale ten ešte nečakám. Tak neviem ci hormóny alebo co
@lucia851 ahoj,ja mam tiez a mam 30rokov,ktovie cim to je. Ale je to dost neprijemne🥺
@vikinka128 ja neviem, ale menzes mávam pravidelne. To môžem byť už v prechode predčasnom aj keď mam ešte menzes?
@lucia851 vôbec neviem.. kolegyňa 27 ročná mala menzes “normálne” a hormonálne bola v prechode vraj..
@lucia851 to je normalne, ja to mavam okolo ovulacie, niekedy ani spat nemozem. Zacalo mi to okolo 35.
Daj si vysetrit stitnu zlazu
Môže to byť z hormónov, dajte si vyšetriť štítnu žľazu. Na hormonálnu nerovnováhu, je super hormonálna jóga.
Perfektné výsledky majú aj špeciálne bylinné zmesi, majú 98% vstrebateľnosť, pôsobia ťažkým kovom a EBV vírusu, ktorý mnohokrát zodpovedá aj za samotnú hormonálnu nerovnováhu. Ak by ste mali záujem o hormonálnu jogu, alebo bylinné zmesi kľudne mi napíšte správu.
@anonym0001 mávaš návaly alebo nespavosť?
@lucia851 jq mávam tiež.. ale mám rozhádzané hormóny.. nemôžeš mať predčastne prechod? Stáva som to aj mladším..