Chcem sa spýtať neaky čas sa mi objavujú červené bodky na tele vyzerajú ako kusance od hmyzu . Štípance nemám iba také červené bodky môže to byť od ploštice?pridám foto hmyzu ktoré som našla a červenú bodku sú veľmi malé takže som ich ťažko odfotila
@ildiko36 veľa mám ich na ramenách pár na chrbte už aj na krku
@kamila1983centrum moj syn mal postúpnuté za uchom a kus to inak vyzera
@kamila1983centrum Daj si fenistel gel a fenistil kvapky
@ildiko36 dávam si len má trápi že mi to stále pribúda hlavne ráno ich nachádzam viacej a už aj muž ich má po tele
@kamila1983centrum ten hmyz môžeš skúsiť lepšie odfotiť? Ak by to bolo, čo myslíš, musíš všetko veľmi dôkladne upratať, skontrolovať posteľ, vnútro postele, záhyby na tkaninách, pod/za nábytkom, atď., povysávať...a pritom by si mala objaviť stopy alebo priamo ten hmyz..
@kamila1983centrum tvarom by ten hmyz aj pripomínal, pozri fotky na nete, či to je ono
@miamia04 nejde mi to lepšie je dosť malý má takú farbu do siva
@kamila1983centrum ak máte plostice, tak na posteli, matracoch kde spíte budete mať malé čierne bodky. Vylučuje ich ploštica, keď sa napije krvi. Vždy sú tam, kde sú aj plostice.
@kamila1983centrum to asi nebude ono,to má takú skor hnedú, hnedo červenú farbu. Skús všetko poupratovať a dôkladne poprezerať cez víkend, nech máš kľud .
@miamia04 neviem len som zúfalá že čo to môže byť všade čo čítam štípance od ploštice sú veľké začervenane svrbia
@kamila1983centrum boze to take male ani by som to neriešila
Kolko takych bodiek maš?