Ahojte. Posledne mesiace mam časté bolesti brucha v hornej strednej časti brucha. Bola som na sono, všetky organy v poriadku. Ak sa to bude opakovat mam ísť na gastro coho sa celkom bojím- tej hadice.
Bolesti nezávisia od toho co a ci niečo zjem. Mam to už odsledovane tak som si viac menej istá.. viem že hľadať odpoveď je ako ihla v kope sena ale rada si prečítam vase skúsenosti. Čo a ci vôbec Vám niečo zistili.
Bolest je stupnujuca, silná skôr tupá.
A nie nemám ani žiadne stresové obdobie..
potravinové intolerancie v prvom rade a možno aj kyselina,ja som tiež doteraz nezistilaz čoho to mám....neviem,či sa dá kúpiť nolpaza,to je proti kyseline,ak nie,daj si predpísať,ak sa ti uľaví,tak vieš príčinu
Ked gastroskopia moze zistit aj veci, co ine testy nie - moj pripad. Hadice sa neboj, nie je to prijemne, ale ani ziadna katastrofa, da sa to vydrzat
Zaplatila som si testy na intolerancie, kedze sa hadici vyhybam. Vysla histaminova a laktozova intol. Vyradila som zo stravy, plus nasadila probiohit, kvercetin a aaimunitu a brucho po roku bolesti-uz rok neboli🙂👍💚mudr.a to uz zhadzovala na psychiku,kedze krv,sono ok😁
Gastro robil test na potravinové intolerancie? To sa môže objaviť kedykoľvek nemusíš to mat od detstva.. a skontrolovať parazity.