Mávali ste bolesti nôh v tehotenstve?

ch_flame
2. máj 2020

ahojte mamičky .. ja by som chcela vedieť či má alebo ste mali podobný zdravotný problém počas tehotenstva ako momentálne pociťujem ja .. som už v ôsmom mesiaci a trpím ťažkými bolesťami nôh.. bolesť sa stupňovala pomaly až do štádia keď už poriadne nemôžem stáť na vlastných nohách .. musím si pomáhať barlami .. taktiež nemôžem poriadne pokrčiť kolená.. bola som nútená si už zavolať aj do nemocnice .. tam mi povedali aby som navštívila ortopéda ktorí nezmohol so mnou nič lebo som tehotná .. dal mi len injekciu od bolesti a predpísal masť ozonicon ktorá nemá poriadne žiadny účinok .. keď som bola teraz posledne u ženskej tak sa jej nezdalo že by mi tehotenstvo mohlo až tak zhoršiť stav .. poslala ma k neurologovi .. len majú voľno .. tak musím počkať a trpieť .. ak ste mala (alebo má) niektorá z vás podobné problémy .. tak napíšte prosím ako to zvládate alebo ste to zvládli .. ďakujem

PS:užívam magnoret a železo Martofel

stanusenka
2. máj 2020

Hematologia sa neriešila? Aj tam môže byť problém...

ch_flame
autor
2. máj 2020

@stanusenka na HEM idem teraz 11.5 2020 tak som zvedavá aké budú výsledky

sabina_00
2. máj 2020

Ahoj ja som bola v stredu na cievnom vyšetrení.. Od cca 10r mam bolesti nôh až do teraz... V tehotenstve to bolo rovnaké.. Nemôžem chodiť, stať...
Na cievnom mi dokopy nič nezistili. Len ze to vyzera na nábeh kŕčových žíl. Predpísal mi kompresne nadkolienky a Detralex.. Ak mi toto pomôže budú do kŕčové žily.. Ak nie tak potom hľadať príčinu inde...

Skus si zájsť na cievne aj ty ešte keď si tehotná.. Po pôrode ta bolesť bude veľmi obmedzovať... Viem o com hovorím :(

marca12
2. máj 2020

Mozu to byt krcove zily,vnutorne zily podla opisu bolesti noh by to sedelo. Skus si kupit kompresne pancuchy alebo leginy,cvic nohami. Ide o to,aby sa nohy prekrvili,aj ked sedis cvic nohami,pozri videa na youtube.

ch_flame
autor
2. máj 2020

@sabina_00 na cievnom som bola (to som zabudla napísať) ale tam mi povedali iba že sa mi rozťahuje panva .. nič viac .. ale pred tehotenstvom som brala enelbin na prekrvovanie

sabina_00
2. máj 2020

@ch_flame aha tak potom neviem :/ ale tie kompresne nadkolienky by si mohla skúsiť.. Mne to zatiaľ (klop klop klop) pomaha..