ma niekto nasledky trvale resp ake ochorenia sa casom objavili
Žiadne, nikto z rodiny a sme všetci očkovaní 3x. Práveže v mojom okolí vyše 10 ľudí umrelo kôli tomu, že zaočkovaní neboli.
Moja mama - vysoký tlak asi 1 rok mala, pred očkovaním žiadne problémy
3x očkovaná, nič.. ani nikto z rodiny, či mladší, či starší
@sisska96 ako ste zistili ze smrť súvisí s očkovaním?
Ja nie som očkovaná, ale obvodná spomínala, že s vysokým tlakom jej ľudia očkovaní chodili.
A sestrička u iného doktora spomenula, že 2 jej kamarátky začali mať gynekologické problémy, dokonca že s prsníkmi mali často problémy (neviem či cysty, rakovina atd...).
Nie, nemam.
Neviem ci vobec bolo niekedy dokazane, ze zdravotne problemy po ockovani s tym mozu suvisiet.
@martinkatinka tazko povedat/ moja lekarka ockovana nie je a prezila emboliu 2x.
@jaja20 chapem, ved vela ludi ani nevie ze prekonali kovid
v mojom okoli ockovani aj neockovani maju od kovidu problemy
@jaja20 to je strasne ze 10 ludi :O
Žiadne, nikto z rodiny a sme všetci očkovaní 3x.
Môj kolega čo popieral aj existenciu covidu zomrel v r 2020 na covid
@katica06 strasne, a mladi ze?
Nie,.bol viacnásobným dedkom
Nie, nikto a ani nikto v mojom okolí.
@markusrasford Normálne lekár hovoril, že je kvôli očkovaniu
mojej sestry svokor zomrel po očkovaní na covid
Z tie skoro 4 roky pribdli aj nejake zdravotne komplikacie, aj nejake choroby sme prekonali ale pochybujem, ze napriklad natiahnuta achilovka u mna ma suvis s ockovanim, alebo problemy s mocovymi cestami... A alergie som mala aj pred tym a ani sa nezhorsili ani nezlepsili.
nemám nič.
@sisska96 a ten lekár ako nato prišiel? Urobil pitvu a určil príčinu. Ináč by nebol zomrel. Co bola príčina úmrtia?
Nie, žiadne. Boli sme všetci,od mojej rodiny po partnerovu,okrem mojej starej mamy, doktor to už ani neodporúčal, dožila 98rokov a umrela na zlyhanie srdiečka,už malo za tých 98rokov "odbité".
@zuzanita1609 vsetci ockovani?
Manželkina babka má od očkovania problemy so srdcom, moji stari rodičia ale nemajú nič. Ja som sa dal začipovať len preto, aby ma pustili ku pôrodu, ale aj tak ma svine nepustili... taketo veci sa neodpušťaju.
Osobne si myslim, očkovanie proti kovidu sa ničim nelišilo od inych očkovani, napr. proti hepatitide typu B a C, alebo proti tetanu. Je to liek a ako každý liek, aj očkovanie môže mať u niekoho nežiaduce príznaky. Áno, jeden z desať milionov môže umrieť na očkovanie a kto tvrdí opak, klame. Ale bez očkovania by z tých 10 milionov zomreli dva miliony. Napríklad.
@unicornlady Tak cysty z ockovania,akoze to je taka suvislost...Cysty sa tvoria kazdy cyklus, mam ich xy a na Covid ockovania nie som vobec. Este mam aj iny nalez na prsniku. Tak neviem comu to mam teda pripisat🤷♀️Co mam v okoli ludi,nikto nema nic a to sa niektori cerstvo dali aj teraz preockovat.
@viestta skor pozorujem autoimunne ochorenia porblemy s travenim aj u ockovanych aj po prekonani kovidu
Jasné,len starká nebola,ale ona ani chorá nebola,čo si pamätám,nikdy. Tuhý koreň.
@thirstymonk Vakcina proti covidu sa lisi od ostatnych vakcin tym, ze funguje na uplne inom principe.
Nie nič a nepoznám nikoho kto niečo má
@beloved Dobreeee, ale vo všeobecnosti... a na akom uplne inom principe? Pokiaľ viem, tak sa dodavali časti kovid virusu do tela, resp. teda časť DNA (RNA) - neviem teraz, či kovid je DNA, alebo RNA virus a nechce sa mi miňať energiu, aby som to zistil. Vlastne som čítal o mRNA, čiže kovid je asi RNA vírus...
Taky princip je predsa všeobecne známy
rodinna priatelka /4 ockovania napriek tomu covid mala viackrat / predtym zdrava podla preventivky /maj/ dostala v juli covid..... Kedze sa jej to nelepsilo, patrali dalej.... zistili turbo nador na zaciatku augusta. ktory predtym na preventivke vobec nezistili..nestacili ani zareagovat liecbou.... v septembri mala pohreb. 2 deti stratili matku.... lekar povedal,ze to bol rychly a agresivny nastup onk.ochorenia ake su teraz zial dost caste...., a vela z tych pacientov bolo ockovanych na covid....hlavne mladsie rocniky....
U nás aj po 70-ke aj mladší 3x očkovaní a nikomu nič nie je. Moja kamarátka nestihla sa dať zaočkovať aj hneď nazačiatku covidu aj umrela na covid.
Áno v rodine, aj smrť. Ja nie som očkovaná