Máte tipy na uzdravenie mykotickej infekcie?

lucy1311
6. jan 2020

ahojte baby, od zaciatku decembra sa trapim ... najprv ze asi exem... skusala som.belogent, beloderm a zhorsilo mi to co ma prinutilo hned po sviatkoch odsediet 4h na koznej pohotovosti ... vraj to vyzera mykoticke, dostala som Imakort a Canespor, vysledky mam o 4dni zo zoskrabanej koze .... svrbi ma to strasne, v leme mam biele pupaciky az pluzgiere ... premastujem a zacala som este kupat v hypermangane. Nemate nniektora skusenost/tip na rychlejsie uzdravenie? Uz len dufam,ze mi trafila dr masticky a zacnu zaberat ...

judar
6. jan 2020

Daco podobne mam aj ja...mala som to najprv na predzapasti a teraz to mam az po loket ...bude sa ti to len a len zhorsovat a naivne mozes vyhadzovat peniaze za maste

nikpa
6. jan 2020

@judar no to si jej pomohla 🙄

lucy1311
autor
6. jan 2020

@judar a z coho??

ivangeline
7. jan 2020

Tea tree olej, oregano olej, kokosový olej... ? 😕 Možno niečo také a skúsiť zmeniť stravu?

elizme
8. jan 2020

@lucy1311 je to hubová infekcia, lieky ti neporadim, ale dobre na to fungujú väčšinou lieky od lekára. Len už to máš teda obrovské možno preto to nejde tak ľahko preč. Každopádne veľa síl prajem, a skore uzdravenie.

basska_b
8. jan 2020

Na facebooku je taká skupina že Bylinkova škola matky Zeme a tam vždy poradia aspoň 100 rôznych rád na takéto veci 😁 v každom prípade nevyzerá to dobre, prajem skoré zlepšenie i uzdravenie

lucy1311
autor
10. jan 2020

@elizme idem si akurat dnea pre predveznu kultivaciu vysledky lebo ze to aj 4-6tyz trva .... bola som opat na koznom a vraj ukazkova mykoticka infekcia,podozrenie pada na macku poskriabala ma v rych mieatach ... Terbinafin lieky imazol mast a micetal olej ... zda sa mi to o milimetrik lepsie 2 tabletky som uzila aj ked stale mi loziska praskaju okolo a vyteka hnis .... ja som tam natierala kortikoidy beloderm belogent a tym som si uplne potlacila koznu imunitu a kvasinky mali raj .... najprv to vyzeralo ako exem

kikusinkaa
22. máj 2024

Ahoj @lucy1311 mozem sa spytat, ci ti ta liecba zabrala? Riesim teraz uz tristvrteroka podobny problem, vcera kultivacia ukazala mykozu na kt. mi dr. Nasadil rovnaku liecbu ako si mala ty. Aj u mna to momentalne vyzera podobne, a tiez sme doteraz liecili ekzem, autoimunitne ochorenie atd ..no proste z toho co si pisala tak asi vsetko viac menej rovnako tak ma to celkom zaujima ..

lucy1311
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucy1311
autor
22. sep 2024

@kikusinkaa ahoj, mala som to od macky....zaskrabla ma, trichophyton mentagrophytes. zabralo az toto,https://www.mojalekaren.sk/biodeur-deodorant-pr..., maly zazrak za par eur. Maju rozne produkty na kadeco. Plus som este zazichrovala mqstou Lotriderm, ktora je original na toho trichophytona a podotykam,ze od kiznej som ju nemala .... pomohlo googlenie, ani 3 dni na koznom nepomohli, stale sa mi to vracalo.

kikusinkaa
28. sep 2024

@lucy1311 ahoj, dakujem za odpoved. Mne teda hovoril ze to mam od psa, dal mi lotriderm a tabletky Terbinafin. A toto mi zacalo vyrazne pomahat. Zaroven aj som presla do kludoveho rezimu (ked sa mi to zacalo zhorsovat najviac, tak som bola zrovna aj vo velkom strese , mozno sa to tym podporilo). Kazdopadne som rada ze po roku to mam prec. Mam uz len mierne flaky na kozi, ze to uz mi asi zostane. Ale to je nic v porovnani s tym patologickym stavom

lucy1311
autor
1. okt 2024

@kikusinkaa flaky casom zmiznu. tak som rada,ze to preslo.