Ahojte,po dvoch porodoch za 13mesiacov mi velmi vypadali vlasy.Rast mi obnovil sampon Klorane s chininom.Avsak ide to veeeeelmi pomaly.Natrafila som na stranku expert na vlasy, maju uzasne ohlasy na FB. Uz som aj dostala od nich radu co by mi doporucili na moje vlasy,ale bojim sa,ze mi to urobi "jojo efekt".Co ak to pomoze a potom to bude este horsie? Mate realne skusenosti? Dakujem!!!
Pod jojo efektom mám na mysli situáciu,o ktorej som už čítala u mnohých žien.A to-že šampónu (napríklad značky Milva) im zabrali a veľmi pomohli,ale po tom,čo ich prestali používať,vlasy im začala rednut ešte viac ako predtým.Znacka expert na vlasy má veľa výrobkov,rôzne šampónu,balzamy,tonikum,atd.Skuste pozriet eShop.Ohlasy na FB sú úchvatne,podložene fotografiami,ale aj tak sa obávam.😬🙂
reklamny prispevok????????? 🙂
@stanulienkat a co je podla vas reklamny prispevok ked tu zeny ponukaju dixi alebo donna her to nie je reklama 😉
DELETE - do zlého vlákna som dala príspevok
Ja mam od nich sampon aj tonikum, sampon je ok,ale tonikum mi sposobilo vyrazne podrazdenie pokozky a lupiny. Oni tvrdili ze to je v poriadku ze "to sa uvolnuju stare lupiny" ale trvalo to pridlho a bolo mi jasne ze to sa zacali tvorit nove, pricom som lupiny nikdy nemavala.
Tak ked som zasla za koznou, tak ta mi o v momente zatrhla a od vtedy nemam problem. Sampon je ok, az na to ze sa dost tazko vytlaca, ale to je uz len detail, inak je v poho. Avsak po troch mesiacoh aktivneho pouzivania (posledny mesiac som tonikum vyradila lebo som si hlavu rozskrabala pomaly do krvi,no sampon pouzivam stale), nevidim ale ziadne vysledky, ani co do zlepsenia kvality vlasov, ani ze by podrastli aspon o cosi..
Takze mi to pride ako priemerna znacka s velmi dobrym promo, marketingom a trooochu prehnanou marzou. Cize pomer cena/kvalita - pre mna predrazeny, sice dobre vonajuci, priemerny sampon a nfunkcne tonikum.
Ale tak za pokus nic nedas, mozno tebe to pomoze, kto vie 🙄
Ludia toto je dalsi shit. Uplne zle. Aj voda aj sampon. Kupila som si na zaklade vlasoveho testu na ich odporucanie na mastnu pokozku hlavy. Vlasy zlepene, mastne. Vraciam sa k milve
@cupilupka ahoj aky je jojo efekt😉 nepoznam to a zaujima ma co ponukaju dakujem