Máte skúsenosti s výtokom z bradavky mimo kojenia?

somavi
24. júl 2019

Ahojte , mám výtok z bradavky - už som to raz spozorovala nedávno , neviem ci to bola ta ista , ale mala som pocit , akoby sa mi nalial prsník , tak som stlačila a vyslo čosi ako mlieko . Dnes som taký pocit nemala , ale skúsila som a zase . Pôjdem za dr určite budúci týždeň , ale mám stres , tak len som chcela , ci sa náhodou nejaká žienka s tým nestretla . Tehotná nie som . Kojiť som prestala rok a pol dozadu . Ďakujem

gabriellka
24. júl 2019

@somavi zajdi k lekarovi. Ale ppdla mna to mas este zvysky mlieka. Ja som to mala asi aj 2 roky po dokojeni

limetka69
24. júl 2019

@somavi malý ma 3,5 roka, kojila som maximalne 2 mesiace a tiez mi pri stisnuti ide nieco ako kolostrum, vraj je to ok. 😊

nikpa
25. júl 2019

@somavi tento apríl bol rok od toho čo som dokojila a výtok z prsníkov mám dodnes. Ak je to odkedy si dokojila, je to normálne. Všimla si si to až teraz? Ak ti to začalo neskôr zájdi ku gynekológovi

punka24
25. júl 2019

@somavi existujú lieky ktorých vedľajšie účinky sú prave takéto... ja som mala tento problém od 17... ak berieš HAK tak to bude najskôr týmto... ohľadom kojenia ja zatiaľ nič neviem... ale s dr. sa poraď určite... 🙂

kattky
25. júl 2019

@somavi Ahoj. Ja som maleho ani nekojila a aj rok a pol po porode mi vytekalo z laveho prsnika taka cierna tekutina. Dr mi bral vzorku na sklicko a vysledky vsetko v poriadku. Teraz ma maly dva roky a sem tam ked stlacim prsnik, tak stale mi vikde akoby kolostrum. Dr vravel ze tak do dvoch az troch rokov od porodu je to normalne.

somavi
autor
26. júl 2019

@kattky dakujem, ale ja už som 4 roky po pôrode:(

via88
26. júl 2019

No najskor je to este od porodu, j vyse roka nekojim a stale mam, myslim, ze keby som zacala teraz prikladat, aj sa rozkoji znova ...
A ak to nie je z toho, ja som to tiez riesila, mala som to davnejsie, vtedy mi lekar potvrdil co som citala - moze to byt z velkeho tepla, samozrejme hormony, lieky, alebo aj zlazy v prsniku sa takto cistia.. viac pricin tam bolo. Preslo to.

kattky
27. júl 2019

@somavi no ano ale si kojila ze? Cize tie 3 roky od ukoncenia kojenia je to normalne. Gynekolog mi aspon tak povedal. A riesia to az vtedy ak velmi velke mnozstvo vyteka. A aj to len hormonalne zase sa to lieci