Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosti s uživaním vaginalneho gelu Papilocare? Lekar mi to odporučil uživať po dobu 2 mesiacov, mám lahku dysplaziu asi 0,5cm. Ďakujem za kazdú radu. Pekný deň.
ci teraz pozeram na nete to moje sa vola asi trosinku inak...
Ja to tiez pouzivam a mate nejake neziaduce ucinky?
Dobry den, ja pouzivam Papilocare tiez od oktobra 2019. Uzivat to mam pol roka. Tiez mam horsie vysledky cytologie. Presne uzivanie je napisane v pribalovom letaku. Robim to presne tak. Len mi vzdy skoro polovica vytecie von, aj ked si idem hned lahnut. Skusala som to aplikovat aj v lahu a tiez mi dost vyteka von. Ako to robite vy? Neziaduce ucinky nemam ziadne. Dakujem za tipy.
Už ma niekto výsledky či aj zaberá?
@katka3588 ja som ho uzivala 2 mesiace, zatial. Mam za sebou konizaciu krcka (v septembri 2019) , bohuzial mi tam cast buniek ostala. Operater odporucal odstranenie maternice (a to mam len 37 rokov) , ale moja gyn mi odporucala papilocare. Teraz som bola po dobrati 2 mesiacov na kontrolu. A z H-sil mam L-sil. Tak idem pokracovat dalej v liecbe a o 4 mesiace opat kontrola. Tak uvidime
@zuzafe tak super že sa ti to zlepšilo, ja som začala uživat skor na imunitu Cčko 500mg a rozne vitaminy ja mam Lsil + HPV 16 a uz to mam 3 roky tak teraz o 2 tyzdne budu vysledky z poslednej LBC a potom moj lekar rozhodne ci konizacia ale nie. Druhe babo planujem tak o 2 roky až.
@katka3588 ja to mam uz tiez dlho.tiez som mala najprv Lsil. A tak o 3 mesiace kontrola a uz to bolo Hsil. A plus tiez Hpv16. Volam dr o vysledky a na druhy den jej volam, ze som zistila ze som tehu. Pocas tehu ma sledovala. Ale nezhorsilo sa. Ked mal maly rok, tak som isla na konizaciu. Zobrali mi dost z krcka, ale ze vraj sa nepodarilo vsetko. Bohuzial druha konizacia nie je mozne, kedze uz mi vzali skoro cely krcok. Tak jedine zobrat uz aj maternicu. Nato moja dr prisla s tym, ze teraz novinka papilocare a ze vraj udavaju velmi dobre vysledky na to Hpv. Tak dufam, ze mi to vylieci tiez. A ano aj ja podporujem imunitu. Ceckom a tiez bkomplex mi odporucala.
@zuzafe no ja som to mala naopak pred tehotenstvom vysledky ok cyto , a na zaciatku tehu hned Hsil tak ma sledovali a po porode sa to zlepsilo na Lsil a to mam az doteraz a podla kolposkopie tam mam 0,8mm leziu tak pockam na tieto vysledky a uvidime ale dam si to urcite osetrit, pretoze chcem este druhe babo. A lekar povedal ze nebude to velky zasah do krcka. A minuly rok som bola na biopsii a z hystologie vysledky boli ze len nejake zapalove zmeny. Tak ale HPV tam robi problem ten sa drzi na tej lezii. Tak to bude musiet dat doktor prec a potom to preliecim tym gelom a este mi aj pomaha ten Indol ten budem hned po zakroku uzivat určite.
@zuzafe indol je vyzivovy doplnok na podporu imunity v takychto pripadoch ako je krcok maternice a pod. Obsahuje vit.D3 a kombinaciu ruzickovitej zeleniny ako je brokolica,karfiol... pozri na nete a + teda to Cčko 500mg a imunoglukan 2x denne , ale snazim sa aj vela surovej zeleniny a ovocie aj to je super.
@katka3588 prosim je to tento Indol ? Lebo tento je popisom na problemy, ktore by mal liecit aj Papilocare ... https://www.indol3c.sk/produkt/indolwoman-120/
@zajkula86 ahojky takze po 4mesiacoch urobena dalsia rozsirena cyto...no total na prd....je to blbsie ako som si myslela no a teraz verdikt...
Ja som neuzivala a kolegynka co ma to iste zial uzivala niekolko mesiacov a teda nepomohlo vysledok ten isty ...biopsia a nasledna konizacia..mna caka buduci mesiac biopsia.takze drzim palcoky ja idem teraz ,,davat,, do toho peniaze
@zajkula86 este raz....
ja som neuzivala a kolegyne uzivala niekolko mesiacov a vysledky - obidve na prd...
kolegyna uz ma za sebou konizaciu....takze za seba poviem ze tie tri mesiace resp 6mesiacov nepomohlo....takze vlastne ja som ,,usetrila,, a vysledok ten isty - na prd ako aj po uzivani...
ale zalezi co ake ste mali vysledky ci vam vyslo HPV a ake atd....
drzim palceky
ahoj toto si odsledujem...mne to lekar odporucil po dobu min. 3 meisacov nakolko mi vysla cytologia pap3....ze dalsia cytologia o 4mesiace a dovtedy mam brat toto...
som nasrana ze mi nemohol spravit ten speci ster za ktory sa plati teraz ale tiez hned nech si kupim toto...som zvedava na komenty