Cavte máte skúsenosti s týmto liekami Zenaro na alergiu? Lebo včera mi to predpísala doktorka, že to mám užívať každý večer. No akonáhle som sa na druhý deň zobudila tak som proste nemohla vstať, cítila som takú slabosť a malátnosť.. Proste celý deň som bola v posteli lebo som bola unavená ešte som aj poobede spala.. Neuzivam žiadne iné lieky len vždy si ešte dávam výživové doplnky vitamin C a B komplex.. Myslíte že to všetko je z toho lieku a mate s tým dakto skúsenosť? Mam so dat ďalší a dúfať ze si telo na to zvykne alebo ako?lebo fakt som nemožná už z toho.. Ďakujem za odpoveď
@simsalabim že nie je bežné aby spôsoboval ospalosť ale fakt z mála prípadov môže.. Uvidím zajtra ráno.. A pomáha vám? Ako dlho ho užívate v kuse?
Aj moja dcera bola po nom spava,dva dni jej trvalo vyspat sa z toho...
@majka556 cca 3 roky a ja s nim nemam problem. Mne zas vadil Rupafin, ale uz si nespominam, aky problem som s nim mala 🙄
bol predpisany mojmu synovi a bral ho asi pol roka, vobec mu nezaberal, tak znova zmenili na ucinnu latku desloratadin (aerius napr) a vsetko sa upravilo.. spavy vsak z toho nebol.. taku istu skusenost ma kamaratka so svojou dcerou.. ale kazdemu zabera nieco ine, takze nie je vylucene ze tebe zaberie..
Uzivam zenaro, bo cezera neni ma trhu. Ziadne problemy. Ale mam pocit, ze ani ziadny edekt. Bez kortika nosneho spraya by som to nedal
Moja 9 ročná dcéra ho už užíva dlhšie ako rok a všetko je v pohode, ale na každého lieky pôsobia inak. Čo jednému pomáha druhému môže škodiť. Skus vydržať pár dní ci si telo zvykne 😉
@kovacikovajana a po akú dlhú dobu.. Cely rok akože každý den bez prestávky?
Mne bol tiež predpísaný tento liek na alergiu. Užívam ho od začiatku júna. V prvých dňoch užívania som cítila malátnosť a ospalosť, ale potom to si po týždni prešlo. Už je všetko v pohode. Telo si len potrebuje zvyknúť asi 🙂
@majka556 ano, dcéra ho uzive každý večer jednu tabletku a pred tým tiež užívala pravidelne xyzal, potom aerius a tiež zyrtec, ale nejak je to nepomáhalo. Zenaro jej super sedí. Treba chvíľu vydržať a ak sa to nebude lepšie, nech vám skúsia predpísať iné lieky 😉.
Asi 6rokov každý deň. Nemala som problém. Je to antihistaminikum, cize utlmovak prisnakov alergie
@majka556 ja to užívam a nemôžem normálne ráno fungovať, som stále ospala a malatna ako vy. Musím si to dat zmeniť.....
Nemali ste problém s opuchmi oči po užívaní neberiem nič iné len zenaro druhý týždeň bolest brucha hnačka a posledné tri dni opuch a pálenie oci
Dobrý večer môžem sa poradit mozem uzit teraz večer zenaro ked som si rano dala nestibil 20mg
@majka556 a co pise pribalovy letak? Zenaro je jeden z najnovsich antihistaminik, nemal by sposobovat ospalost. Nemoze to byt z tohto tepla? Ja ho uzivam asi 3 roky bez problemov. Uzivam ho rano.