Ahojte, máte niektorá skúsenosti s Ellaone? Stala sa nám s manželom nehoda-roztrhal sa nám kondóm a všetko išlo tam kam sme nechceli...poslednú mrchu som mala 22.7 a trvala do 27.7 a toto sa nám stalo 28.7 hneď som šla do lekárne kúpiť tabletku a užila som ju do cca 3-4hod od nehody. Ani by som sa tak nezľakla len od druhého pôrodu mávam vždy 2-3 dní spinenie a až potom mrchu tak vôbec neviem či aj toto spinenie sa ráta ako mrcha alebo nie na koľko je úplne slabulilinke...lebo ak sa ráta vychádzalo by mi to podľa toho čo som rátala za začiatok plodných dní...
Není to vždy presne
@mama321 to, že na 28 deň špiníš je spôsobené klesaním hodnoty progesterón ku koncu cyklu. Niektorým ženám klesá skokovo - preto nespinia ale začnú hneď krvácať, niektorým klesá postupne ako tebe. Čiže ak počítam, že mas 30 dňový cyklus, tak "kritické" dní sú u teba od 12 - 17 DC. Ale kedy je na sto percent ovulácia zistíš až meraním bazalnej teploty.
Ak si poslednú menštruáciu mala 22.7 tak 28.7 si bola len 6 DC. Ráta sa až krvácanie, nie špinenie. Čiže si sa zbytočne vystresovala... Nebuď prekvapená, ak teraz budeš mať aj zopár mesiacov rozhádzaný cyklus.