Ahojte máte niekto skúsenosť s veľmi rýchlym priberaním? Posledné dva mesiace veľmi rýchlo priberám (od polky marca som pribrala 5kil) teraz v pondelok som mala cez 54 včera večer 55a už to nechápem. Každý večer cvičím, denne chodím von s deťmi na prechádzku (1-2hodiny) nejem sladkosti,biele pečivo ani normálne mliečne výrobky len bez laktozove a predsa priberám. Pred posledným tehotenstvom som nemala takéto problémy (vždy som bola veľmi chuda a nevedela som pribrať). Ešte dodám že užívam antikoncepciu a lieky na depresie. Budem vďačná ak poradíte na čo mám ešte dávať pozor.
@gabikaa96 takže nemá sa vážiť večer, nepribrala si za deň kilo, ale to kilo zjedla a vypila. Má sa preto vážiť ráno na lacno
Tiež si myslím, že to môže byť z liekov, pred pár rokmi som tiež užívala kombináciu antidepresív a antikoncepcie, výsledkom bolo cca 15kg za pol roka, keď som oboje vysadila, tak rovnako za pol roka bolo tých 15kg fuč (pri rovnakej životospráve)
no tak presne je to v tych liekoch, lebo pokial si strazis vahu a aj sa hybes, tak lieky to mozu velmi ovplyvnovat.
Ďakujem pekne za odpovede 😊
@gabikaa96 ja beriem antidepresiva ale krátko. Mesiac asi cca paretin ale už budem celú tabletku a mirzaten budem na noc uz brat kázal. Zatiaľ len 1kg 2kg. Mne by sa zišlo teda nabrať. Ja som veľmi schudla 😔. Antiku neberiem teda. Niekto priberie stych liekov a niekto asi nie 🤔🤨..
Ja neviem, nieco zjem naraz, nieco po castiach. Byt v deficite je dost tazke, nejaka stihla postava je dost nemozna lebo nemam ani silu sa hybat este lozit na to strasne slnko. Dneska som zjedla cele toffiffee co mi kupil priatel ani mi to nechutilo ale matka dala take smradlave klobasy do mrazaku tak som nechcela otvarat mrazak po nanuk a potom uz nic take nejakej jednoduchej chuti sme nemali len take hnusne veci jak mliecne co ja odjakziva neznasam ale priatel mi to nakupil lebo on je jeden z tych co ked vynimocne nieco si date on z toho vyvodi ze to je vase najoblubenejsie. Toto mi robila matka cely zivot. Nemohla nic zjest lebo potom sme to mali 10 rokov v kuse akoze jej sa nechce nad nicim premyslat proste automat, jeden den jak druhy :| ach boze. Fakt radsej mam hlad nez hnusne jedlo. A potom ked chcem schudnut a vsade jedlo tak dakujem.
@gabikaa96 uplne kludne to moze byt z liekov…