Prosim vas ma niektora z vas reumaticke ochorenie? Ak ano, tak ako vam ho diagnostikovali a akeho reumatologa v BA odporucate? Ide o to, ze po druhom porode som zacala mat bolesti ruk a nohy a z krvy mam vysoke CRP, sedimentacia nie je OK a tiez reumat.faktor je zvyseny 😐 som z toho mimo....to akoze do teraz zdrava osoba (ziadne alergie, choroby) len tak z nicoho nic dostanem nejake reum.ochorenie?
Ochorenie
prosím ta a nevieš kolko si mala reumatoidný faktor? Ďakujem,
Ahoj
Ja chodim na Jelacicovu - AGEL clinic
Mam seronegativnu R,,, zacalo,, to bolesťou prstov na rukach, postupne jeden, dva, tri a všetky, potom zacali prsty na nohách
Ono vlastne priznaky som uz mala skor, len som ich,, prehliadala,, - opuch klbov na rukach nohach, trpnutie, a akoby brnenie... rano som sa prebudzala cela,, dolamana,,, trvalo to niekolko rokov, kým ma zacali neznesiteľné boliet 🤞, ako som spomínala na začiatku
😣😣😣
Ahojte, čítala som spojitosť medzi autoimunitmymi ochoreniami A mŕtvymi zubami ( vytiahnute nervy) má niekto Z vás? Lebo ja áno 😒
@katarina5555 ahoj, RA mi diagnostikovali po tom, čo som sa v podstate zo dňa na deň nebola schopná hýbať. Odbery krvy- vysoké crp a reum.faktor, a tiež rtg viditeľné zmeny na kĺboch
@katarina5555 ahoj prosim ta bola to nakoniec reuma? Mna tiez bolia klby po porode, predtym uuuplne zdrava.
Ahoj, mne z krvi tiez povedala dr ze mam zvysene reum faktory, kyvla rukou, ze to nic. Dala mi aulin prasok na pitie, ze mam ptist o tyzden na kontrolu. Len dom pozeeala na nu ze naco mi dala lieky na bolest. O tyzden mi uz ani krv nebrala, len tlsk zmerala.