Máte skúsenosti s panickou chorobou a atakmi?

evak10_
22. okt 2022

Ahojte,
Chcem sa spýtať ci máte skúsenosti s panickou poruchou a atakmi. Mne môj stav začal pred troma rokmi kedy mi z ničoho nic prišlo zle c práci -maly závrat. Samozrejme ze som sa vyplasila a nasledovala séria vyšetrení cez ekg, mri, neuro, štítnu zlazu, orl, - všetko dopadli dobre az na to ze zo sedavej práce mam na krčnej chrbtici degeneratívne zmeny a diagnostikovali mi tetaniu.V poslednej dobe som mala veľmi ťažké obdobie, sťahovanie, zomreli mi obaja rodičia a brat odišiel žiť mimo sk,. Ostala som sama..a tak na mna z ničoho nič príde závrat, vysoký tlak a hodnú chvíľu sa neviem upokojiť. Bojím sa ísť sama aj do obchodu a robiť bežné činnosti. Teraz ma čaká psychiatricke vyšetrenie.
Máte skúsenosti s takýmito stavmi? Je to hrozné.

irusa
23. okt 2022

Áno mám ... šesť rokov.. všetky vyšetrenia v poriadku....vraj chce to kľud a ako vždy magnézium, prípadne ťa natrepu antidepresivami... lieky na to nie sú žiadne

evak10_
autor
23. okt 2022

@irusa ďakujem ti za odpoveď. Najhoršia vec sú tie závraty ktoré prídu z ničoho nič. Nikomu to neprajem

lagunka0000
23. okt 2022

@evak10_ mne zase to začne v noci busenim srdca, pocit že sa dusím a samozrejme tlak ide hore aj keď sa už vyše dvoch rokov liečim na tlak

irusa
23. okt 2022

@evak10_ viem čo prežívaš....

evak10_
autor
23. okt 2022

@irusa áno, nejde len o fyzické zdravie ale aj duševné. Pocity su veľmi obmedzujúce, vyhodili ma z bežného života, milovala som chodiť po obchodoch, alebo dlhé prechádzky, teraz mam z toho hrôzu.

biankaaaa
23. okt 2022

Áno aj ja nimi trpim

evak10_
autor
23. okt 2022

@biankaaaa mas aj nejaké lieky alebo to zvládaš len magnezkom?

1994mari1994
22. nov 2022

@evak10_ ahoj tiež mam také stavy , ako sa máš?