Ahojte,
prosím, máte skúsenosti s operáciou očí? Uvažujem nad tým, tak by som rada počula aj iné nezávislé skúsenosti. 🙂 Ďakujeeem
Moji rodicia boli. Obom museli robit po roku dalsi zakrok, nejake cistenie. Cely rok s tym mali problem a mame ani tento druhy zakrok nepomohol. Vidi horsie ako predtym s tym, ze po tejto operacii nemoze uz nosit okuliare. Stale sa vyhovaraju na to, ze oci si musia zvyknut, potom ze mozog....otec vidi lepsie, ale ma zase problem so svetlom. Chcu podat staznost. Vyslo ich to 4000€ a su na tom horsie ako predtym. Neviem ako sa vola ta klinika, kde im to robili, ale vraj uz boli aj v spravach, ze maju priliz vela staznosti. A tie operacie nie su 2x prijemns
Ja poznam 2ludi co si dali a obaja maximalna spokojnost.
A na akú konkrétnu operáciu sa pýtaš ??
@gggabikaa ja som bola pred 9r, bola som kratkozraka a kazde oko som mala -4,5. Vtedy som bola metodou po ktorej ma oci 1den rezali. Ten pocit nemat okuliare je na nezaplatenie a stalo to za to. Teraz po tehotenstve a porode sa mi trochu zhorsilo prave oko, ak sa mi bude zhorsovat a budem moct isto by som to podstupila opat.
Ja som bola pred cca 6 rokmi, operácia super, bezbolestná. Po operácií tiež hneď super, hned som sa šla najesť do reštaurácie a potom večer pozerala rodinné prípady. Vidím stále na 100% ale neodporúčam to. Po operácií som začala byť v podstate svetloplachá, vadí mi svetlo, slnko, oči mám celkovo citlivé na totálne všetko. Keby som to vedela, nešla by som.
Akú operáciu očí myslíš? Ja som bola na odstránení dioptrií a túto neodporúčam
Ja som bola pred 3 rokmi v Neovizii na odstránení dioptrií (metóda Smile) a som veľmi spokojná.
Ja pred 15 rokmi. A neľutujem. Mala som dioptrie - 5.
Najprv treba zistit ci ste vhodny kandidat na take operacne riesenie