Máte skúsenosti s odpadávaním od žalúdka?

kiki9871
6. mar 2020

Ahojte prosim Vas, je tu niekto, kto ma skusenost ci osobnu/v rodine atd. ze by odpadaval z toho, ze mu je zle od zaludka? Mamina nam rano 2x vracala a poobede nam doma 2x odpadla...zobrala ju sanitka a poslali nam ju domov po 3 hodinach, vraj to je viroza..bojime sa teraz o nu, ci ju vysetrili dostatocne, nakolko je cela bleda, oslabena a je vidiet, ze jej je proste zle. Teraz sa o nu bojime, aby nam zasa do rana neodpadla...😣😣😣

kitycat
6. mar 2020

a pila dost? Vracanie dehydruje...

kiki9871
autor
6. mar 2020

@kitycat ano pila mala caj vo velkej termoske a zasa 2x vracanie nie je podla mna az tak aby ju to takto dehydrovalo..neviem co si o tom mysliet 😣

kitycat
6. mar 2020

a patrali ste preco jej je zle od zaludka...? Doktori sa nemozu sustredit na jedneho pacienta ...v com mas pocit ze ju nevysterili? Je bleda lebo je zoslabnuta

joja101
6. mar 2020

Ja si tiez myslim, ze mohla odpadnut prave kvoli tomu, ze bola z toho dehydrovana a vysilena

montemotherone
6. mar 2020

@kiki9871 áno môže, hlavne u starších ľudí. Kľud, veľa tekutín, zatiaľ bez jedla, čierne uhlie a kľud. Nevláčte ju po doktoroch keď netreba aby nechytila niečo horšie

lenadka
6. mar 2020

@kiki9871 infúziu jej nedali?

majamat
6. mar 2020

Mne keď bolo zle od žalúdka, točila sa mi hlava a bolo mi na odpadnutie. Je to dosť nepríjemný stav. No bežné to nemávam.

nenne9
7. mar 2020

Ja som odpadla pri crevnej chripke a dokonca ked mi pride zle od žalúdka iba ten pocit ako na zvracanie... odpadem.stalo sa mi to za posledných 5 rokov dokopy asi 10x ale uz som sa s tym naucila "pracovať" ked to prichádza tak popijam vodu strasne zhlboka dýcham snazim sa vylozit si nohy hore a vždy si sadnem nikdy sa nejdem prechádzať lebo viem ze by som sa vyrutila na zem.

gabika0825
7. mar 2020

Nech skúsi čierne uhlie.. síce nemám problémy so žalúdkom ani som nemala, ale vraj to pomáha. A veľa tekutín a nech si dá kludne aj minerálku, asi jej aj chýbajú minerály ked tolko vracala.

macekovam
7. mar 2020

@kiki9871 EKG jej robili?