Prosím vás ma niektorá z vás skúsenosti s neinvazívnou laserovou liposukciou?Je to účinné?alebo len škoda penazi?Ďakujem za reakcie 🙂
neinvazivnych sposobov odstranenia tuku je viacej sposobov(liposukcia),neviem ze by sa pri nich pouzival laser,ale aj to moze byt.Podla mna je to urcite vhodnejsie ako nechat do seba rezat
Ahojte,ja môžem s radosťou povedať,že po absolvovaní neinvazívnej liposukcie som naozaj v páse o 8 cm užšia. Bola som v Mediskine a zákrok mi robili na novom prístroji Vanquish. Celkom som musela ísť štyri krát na tento zákrok,ale ten výsledok naozaj stojí za to.Jedná sa o nový prístroj s využitím rádiofrekvencie,tekže žiadne rezanie nehrozí.Do toho by som nikdy nešla.
Ja som absolvovala vanquish v Mediskine a absolutna blbost,,,su tam 4 sedenia za 500 eur,maju to dlhodobo v akcii,neviem preco to maju v akcii,ked to maju ako jediny v Ba a je to novinka..asi sa doslo na to,ze to je absolutna kravina...ta eugenie 11 je evidentne spojena s tymto pracoviskom...ja som to absolvovala,samozrejme musite dodrziavat pitny rezim,ale hlavne dietny rezim a vela cvicit...ved ked budem dietovat a cvicit,zhodim za 2 mesiace aj bez toho vanquishu...a ze revolucna novinka-liposukcia bez skalpelu...no hlupost nad hlupost
ja som bola na laserovej liposukcii na klinike Yesvisage.sk, bola som tam 2x. 1krat liposukcia bokov a 2krat liposukcia brucha. som absolutne spokojna.
Ahojte, chcela by som obnovit temu. Zaujima ma, tie ktore ste boli na laserovej liposukcii ako to hodnotite s odstupom casu .
@pavucikvet to by zaujimalo aj mna
@veronnikaaa lebo nie je to zakrok za par centov a uz som od niektorych pocula, ze bud sa im to casom vratilo, alebo im ostali jazvy a hrče.
@jarka226 ja som chodila po porode na kavitaciu a pre mna super vec! vysledky som videla v podstate hned, ale isla som 4 az 5 x pre istotu. Velmi dolezite je vela pit. Odporuca sa zvyseny objem tekutin. Teraz som zas tehotna a po porode pojdem isto na kavitaciu opat. Vola sa to iba neinvazivna liposukcia a laserova neviem co je, ale predpokladam, ze to bude tato kavitacia