icon

Máte skúsenosti s IPL u mužov?

arcticcode
23. máj 2019

Ja viem, ze uz som trapny s tou depilaciou furt a mozno si niekto aj bude mysliet, ze som metros, ale nie som. Len som cely zivot bol chlpaty jak Ezau, od hlavy po paty a teraz som hladky jak anjelska prdelka. Citim sa jak novy clovek, vynikajuco, privetivo a stastne. Bezchlpaty zivot je proste o 1000% krajsi. No a teraz k veci.

Par rokov dozadu, som zene, vtedy este snúbenici, kupil ns vianoce ipl z lidlu za stovku. Ona to ale nepouziva, lebo sa jej nechce. Tak som to pred pár mesiacmi zacal pouzivat ja, najorv len na podoazusie a chodidla, od tohto tyzdna uz aj na zbytok tela. Kazdopadne, na podpazusie a chodidla uz mam za sebou 4 procedury, s dvojtyzdnovym odstupom, sko sa pise v navode na pouzitie. Vysledok? Asi ziadny ☹ blikam na seba jak doktor na kripla v spitali a chlpy furt rastu a furt musim holit. Uznavam, ze na chodidlach ich je podstatne menej a za dva tyzdne vyrastu podstatne mensie ako predtym. Ale v podpazusi nulovy efekt. Pritom kozu mam ako stvorenu na ipl, bielu ako vampir a chlpy cierne ako ficova dusa. Tak neviem, ci len ten vyrobok z lidlu stoji za prasaciu prdel, alebo ci celkovo robim nieco zle?

evinkakub
23. máj 2019

@arcticcode nepočúvaš a ideš si svoje!!!! Nastuduj si rozdiel EPILACIA IPL a EPILACIA LASEROM.
Nie je to to isté. Je v tom rozdiel. Radovo sa IPL pristroje pohybuju do 10.000€ a laser od 50.000€ nahor. Mám na mysli profi pristroje v epilacnych centrach.... IPL z lidlu za 100€, nestrácaj čas a konecne navstiv epilacne centrum. V tvojej predoslej teme som ti aj radila ktore.

arcticcode
autor
23. máj 2019

Vies mi dat este raz nazov toho centra? Neviem sa uz k tomu dostat

topasitta
23. máj 2019

@arcticcode chlpy na chodidlach?

arcticcode
autor
23. máj 2019

@topasitta na priehlavku, ci jak sa to vola. Od prstov toto fajne makke az po clenok

evinkakub
23. máj 2019

@arcticcode CHIRMED BRATISLAVA .. precitaj si, najdes na nete o nich vsetko... je to esteticka medicina, skrátka epilacne centrum, robia ale rôzne zákroky.
Ja som k nim chodila... ak by si mal nejaké otazky, kludne sa pytaj

arcticcode
autor
23. máj 2019

No prezrel som ten chirmed. Vyzerá to naozaj dobre, problém je, že som polohou akurát v strede, medzi BA aj KE, takže ani ani... :(