Máte skúsenosti s gastroskopiou aj kolonoskopiou v narkóze?

sasinka1
21. sep 2020

Dobry den, mam bolesti v bruchu asi 2-3 tyzdne a obvodna aj chirurg ma poslali ku gastroenterologovi na kolonoskopiu aj gastroskopiu. Je mozne tieto vysetrenia robit aj v celkovej anestezii niekde v BA? Nemate niekto prosim osobne skusenosti s tym?

adula12
21. sep 2020

moj otec v ruzinovskej nemocnici mal narkozu pri kolonoskopii, zaplatil 20e.
ja som bola zas na gastroskopii a da sa to vydrzat uplne bez vsetkeho, netreba narkozu, je to max 5 minut.

viera1107
21. sep 2020

@sasinka1 zdravím, ja som bola na gasroskopiu v celkovej narkóze v Abawi v Bratislave..Mudr. Habib Narwan.. Mám všeobecnú poisťovňu a nedoplácala som, všetko išlo cez poisťovňu..

sasinka1
autor
22. sep 2020

@viera1107 pocula somno tom Abawi,je to prosim sukromna klinika?

viera1107
4. okt 2020

@sasinka1 asi odpisujem aj neskoro, myslím že je to súkromné ale ako som spomenula všzp mi tam všetko preplatila..

sasinka1
autor
5. okt 2020

@viera1107 a bolo Vam prosim zle po narkoze?zvracali ste?

viera1107
6. okt 2020

@sasinka1 vôbec nie.. To sú malé ambulantné anestézi, tieto sa znášajú lepšie.. Ako mi bolo povedané, rýchlejšie sa metabolizujú.. Môj chlap mi hovoril, že som sa smiala jak zhúlená.. Chvíľu som bola taká ťarbavá a doma som to dospala.. Idete do Abawi?

sasinka1
autor
7. okt 2020

@viera1107 ano v piatok mam obe vysetrenia naplanovane a celkom mam z toho strach,tak snad to tiez prebehne v poriadku.

viera1107
7. okt 2020

@sasinka1 nebojte sa, dobre bude.. Držím palce..

sasinka1
autor
8. okt 2020

@viera1107 dakujem pekne,ste zlata ;),pekny den

micusa2222
11. apr 2021

@sasinka1 kolonoskopiu som mala v ružinove v celkovej anestézii,ani som nevedela,že mi niečo robili a gastro tiež v ružinove,bez uspania,,,je to nepríjemné,ale dá sa to zvládnuť...

vivi1118
14. aug 2022

@sasinka1 Dobry den.Prosim Vas absolvovala ste aj vy endoskpiu a kolonoskopiu v Abawi?Ake mate z toho aj vy skusenosti?Dakujem

sasinka1
autor
15. aug 2022

@vivi1118 Dobry den,absolvovala som gastroskopuu v Abawi a teda vsetko prebehlo v poriadku az na to ze Dr. mi na hlavicku na papieri dal ine meno pacienta a zazracne mi nerobili odbery na helicobaktera ani na tolerancie, Dr. som videla na par sekunf pred zakrokom a potom uz vobec, informacie podavala po zakroku jba sestrickq aj to manzelovi kym som este nebola pri vedomi. Absolvovala som druhykrat gastroskopiu v narkoze a to v Probene v Ruzinove a teda to sa neda porovnat, urcite by som odporucila radsej kliniku v Ruzinove.

vivi1118
15. aug 2022

@sasinka1 je to v dermason probene a je tam pani doktorka Repakova?vdaka

sasinka1
autor
16. aug 2022

@vivi1118 ano presne tak,zamalicko drzim palce

papena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz