Dobry den, mam bolesti v bruchu asi 2-3 tyzdne a obvodna aj chirurg ma poslali ku gastroenterologovi na kolonoskopiu aj gastroskopiu. Je mozne tieto vysetrenia robit aj v celkovej anestezii niekde v BA? Nemate niekto prosim osobne skusenosti s tym?
@sasinka1 kolonoskopiu som mala v ružinove v celkovej anestézii,ani som nevedela,že mi niečo robili a gastro tiež v ružinove,bez uspania,,,je to nepríjemné,ale dá sa to zvládnuť...
@vivi1118 Dobry den,absolvovala som gastroskopuu v Abawi a teda vsetko prebehlo v poriadku az na to ze Dr. mi na hlavicku na papieri dal ine meno pacienta a zazracne mi nerobili odbery na helicobaktera ani na tolerancie, Dr. som videla na par sekunf pred zakrokom a potom uz vobec, informacie podavala po zakroku jba sestrickq aj to manzelovi kym som este nebola pri vedomi. Absolvovala som druhykrat gastroskopiu v narkoze a to v Probene v Ruzinove a teda to sa neda porovnat, urcite by som odporucila radsej kliniku v Ruzinove.
moj otec v ruzinovskej nemocnici mal narkozu pri kolonoskopii, zaplatil 20e.
ja som bola zas na gastroskopii a da sa to vydrzat uplne bez vsetkeho, netreba narkozu, je to max 5 minut.