Ahojte. Prosím vás neviem z čoho to môže byť, už 10 dní v kuse ma bolí hlava...prvé dni som si dala paralen no nezabral vôbec, o 4 dni som si dala Nalgesin S a ani ten nezabral.. Dnes som si dala Valetol a nezabral mi ani ten... Tak ja neviem čo si už mám dať... Bolesť je pulzujúca, pichavá.. Bolia ma spánky, čelo, vzadu na hlave a občas ma pichá pri ľavom oku.. . Máte s tým niekto skúsenosť? Ďakujem pekne
@pininka1 máme ventilátor ale keď viem že už mi to Vadí pri dýchaní tak ho vypnem..
@natalia2285 ťažko povedať, ale ak to trvá takto dlho, podľa mňa to bude niečo také, migréna by tak dlho netrvala.
@pininka1 no migrénu som mávala aj predtým ale keď som si dala tabletku tak bolesť prestala ale teraz vôbec..
akus este vela cistej vody, ovocia alebo vitaminov..levandulovy kupel a ak neprejde tak lekar..
@pininka1 moje migrenove zachvaty trvaju raz do roka aj 14 dni takze moze to byt migrena...
@natalia2285 urcite zajdi k lekarovi. Na migrenu paralen ani nalgesin S nezaberie a hlavne nie ked uz je takto rozbehnuta. Moja neurologicka vravi ze migrena je ako lokomotiva - ak ju nezastqvis kym sa rozbieha potom uz len velmi tazko.. na taketo stavy treba triptany a tie su na predpis. Urcite sa porad s neurologom. Drzim palce!
@natalia2285 môžu ti byť upchaté dutiny, klimatizácia, prievan a pod. Určite by som išla k lekárovi.