Ahojte. Chcela by som sa spytat ak mate niekto skusenosti s touto chorobou, co vam najviac pomohlo ju aspon trosku ukludnit, aby sa vracala co najzriedkavejsie. Ja konkretne ju nemam, ale niekto v rodine, nechcem velmi o tom pisat, ale straaasne rada by som pomohla aspon niecim. Kludne piste aj IP. dakujem za vsetky rady a tipy.
vertigo bude asi zavrate ze? mozu byt sposobene krcnou chrbticou a zablokovanym stavcom. Treba davat pozor na spravne drzanie tela, samozrejme clovek uz ma fixovane pohyby takze to nie je jednoduche. ja stale zabudnem a pri namahe staci ze nesiem tasku cez rameno uz citim cely chrbat. Treba ist na rehabku ale jedine co pomoze je dat ten krcny stavec na miesto - pozor to moze len skuseny lekar nie kde kto. Mne to zistili na rtg. mam aj migreny z tych posunutych stavcov. Ak su stavce v poriadku a nie je to z toho tak potom neviem poradit. to uz len lekar tusim v uchu je rovnovazne teliesko a to reguluje rovnovahu ale ako a kde je problem netusim. Presla som roznymi vysetreniami kym sa zistila pricina.