Ahojte, mám bolesť prsníka pri dotyku, pri zodvihnutí ruky alebo pri pohybe. Mate s tým niekto skúsenosť alebo čo by to mohlo byť?
@sany4554 no ale aby som ta len neplasila, mala som nieco podobne a bolo to asi z chrbtice. Ale ja som tu bolest citila skor v podpazusi, na ramene a trosku, ako sa zacinaju prsia. No na sone ma aj tak nejaku dobu pravidelne kontrolovali
@lindusss2016 no ja som si praveze nenahmatala ani hrčku ani nič, len je to taká bolesť ako modrina alebo zapal take citlivé , neviem to definovať no nieje to taká bolest ako pred menštruáciou... a je chvíľa kedy to necitim a je chvila kedy to citim dosť... no ale sak radsej navštívim doktora 😌 ale ďakujem za vyjadrenie sa 😇
@sany4554 ja som to mala. Ani lezat, ani sedieť, ani s podprsenkou ani bez. Z ničoho nic to začalo bolieť do rána hrôza. Letela som k dr. A ze nic. Ze úplne všetko ok. Na sono som sla za 5 dni. A tiež vsetko ok. Našťastie... Ze ci som sa neudrela, nová podprsenka, kostica, ci som necvicila....
@sany4554 no ziadnu hrcku si si ani nahmatat nemusela, hrcky nie su vzdy hmatne, aj keby uz boli naozaj zle 😐 ja ta nechcem strasit, lebo som zazila podobne a nebolo to nic, ale bohuzial, mala som aj znamu, ktora nemala nic, len zrazu zacala citit bolest, ked zdvihla ruku a ostali po nej tri deti 😥
@sany4554 no jedno z ochoreni, ktore by to mohli byt asi poznas a aj tusis, tak nevahaj a chod co najskor ku gynekologicke, nech ti vypise urgentne listok na sono a vezmu ta do tyzdna.