Ahojte, prave som na nete natrafila, ze je mozne dostat kupit aj tekuty kolagen, ktory ked sa pije sposobi, ze plet vyzera mladsie a krajsie. Mam uz po 35tke a na tvari uz mam nejake tie vrasky a teda nie je to uz to co byvalo, preto rozmyslam, ze by som sa mala zacat viac starat o plet, aj ked pouzivam kvalitnejsie kremy stale mam pocit akoby to nepomahalo. Na pichanie botoxu a neviemcoho este sa necitim, preto ma toto oslovilo, len by som rada vedela ci ma s tym niektora skusenost? dakujem
Ahoj, mne sa dostal sa mi do ruk vynimocny tekuty kolagen, ktory okrem zdravotnej stranky ma aj vynikajuce vizualne efekty - vyhladene vrasky, odstranene pigmentove skrvny, minimalizovane kruhy pod ocami, rozziarena plet. Ak by si chcela viac informacii, som ti k dispozicii.
@martimata ja som brala kolagenove capsule,na pokozke nebolo nic vidiet ziadne zlepsenie a mne bolo zle ,take pocity ako by som mala zvyseny cholesterol,lepsie je pouzivat krem s peptidmi ktory podporuje tvorbu kolagenu v kozi alebo laserove osetrenie koze ktore podpori vlastnu tvorbu kolagenu.