Máte skúsenosť s tekutým kolagénom?

martimata
26. apr 2014

Ahojte, prave som na nete natrafila, ze je mozne dostat kupit aj tekuty kolagen, ktory ked sa pije sposobi, ze plet vyzera mladsie a krajsie. Mam uz po 35tke a na tvari uz mam nejake tie vrasky a teda nie je to uz to co byvalo, preto rozmyslam, ze by som sa mala zacat viac starat o plet, aj ked pouzivam kvalitnejsie kremy stale mam pocit akoby to nepomahalo. Na pichanie botoxu a neviemcoho este sa necitim, preto ma toto oslovilo, len by som rada vedela ci ma s tym niektora skusenost? dakujem

kuwait
27. apr 2014

@martimata ja som brala kolagenove capsule,na pokozke nebolo nic vidiet ziadne zlepsenie a mne bolo zle ,take pocity ako by som mala zvyseny cholesterol,lepsie je pouzivat krem s peptidmi ktory podporuje tvorbu kolagenu v kozi alebo laserove osetrenie koze ktore podpori vlastnu tvorbu kolagenu.

lucia8259
11. máj 2020

@martimata najucinnejsia forma je hydrolyzovany morsky kolagen. Ten je pre nase telo najprirodzenejsi a vie ho spracovat ako vlastny. Ja uzvam Inca collagen

mirki11
2. máj 2021

Ahoj, mne sa dostal sa mi do ruk vynimocny tekuty kolagen, ktory okrem zdravotnej stranky ma aj vynikajuce vizualne efekty - vyhladene vrasky, odstranene pigmentove skrvny, minimalizovane kruhy pod ocami, rozziarena plet. Ak by si chcela viac informacii, som ti k dispozicii.