zdravím nemá niekto problémy či už psychické alebo fyzické po covide ?
@lucsiac pytam sa ľudí ktorý majú 🙂
Ja mám depresie a úzkosť. Paradoxne nie z prekonaného covidu, ale z hlúpych ľudí v tejto krajine.
@monka105 to je o inom už :D, ja sa pytam preto lebo ja som covid prekonala a po ňom my ostali zvláštne stavy tak či som sama alebo je to niečo bežne, liečiteľne alebo to je z tej umelej choroby to všetko
ja osobne nie,ale pracujem s ludmi a uz mi par zakazniciek povedalo ze mava zvlastne stavy uzkosti a podobne...vraj aj okolie si to na nich vsimlo...jednej to po polroku preslo...
@conquestor presne aj ja mám úzkostné stavy nie každý deň ale občas má to chytí :/
Kolegina ma long covid, BBC o tom urobilo reportaz v Panorama, mozes pozriet na YouTube.
Ja nemam ziadne komplikacie, ale mame pacientov po covide. Maju vselico.
Neviem čo myslíš tými zvláštnymi stavmi. Ja mám väčšiu úzkosť, ale pripisujem to jednak momentálnej situácií a jednak tomu, že mi na covid zomreli príbuzní, sama som nemala zrovna ľahký priebeh a už mám voči tej chorobe rešpekt. Ak chceš, kľudne mi napíš správu.
Ahoj, ja mám pocit, že sa mi po covide zhoršili psychické stavy.
@bebemonika hrozné... len neviem nikde nájsť vysvetlenie ako toto môže covid spustiť choroby fyzické slebo psychické je to strašne čo sa deje
Je to hrozné. Tiež tomu nechápem. Zajtra ma čakajú znova testy a dúfam, že som ho znova nedostala, lebo inak neviem.
@bebemonika :( je mi z toho smutno
Kazda choroba moze spustit psychicke stavy 🤷♀️
Moja mama zostala po covide agresívna a zmenena 😔
@lindusss2016 áno
Padaju mi vlasy,napina ma rano, nevaldzem dychat,som unavena, neviem spat, som nervozna, placem z nicoho nic, tlaky na hrudi a panika ma chyta doktorka to tiez nazvala uzkostou....vzala mi krv a moc vsetko ok a idem do postcovidoveho centra a uvidim co mi tam povedia ...doktorka je sama zvedava ze co budu robit povedlaa ze sa jej mam prist hlasit ked pojdem odtial
preco tu pises, ze ti to spustil covid, ked v inej teme si hovorila, ze tieto stavy si mala uz pred covidom?
@janulka182 ale nie take !
tak ono, uzkosti sa zvyknu stupnovat, pokial sa neriesia. to nemusi byt covidom. preco nechces uzivat tie lieky od psychiatra?
Myslim, ze čokoľvek so psychikou ma na svedomí stigmatizacia pozitívnych a izolácia ludi dlhu dobu..ja som mala Lahky priebeh ale omnoho horšie to bolo zvládnuť psychicky,ked nemôžeš ani za dvere aj ked ti nic nie je a dieťa sa pýta von sa hrať,alebo ist so psom na dlhšiu prechádzku len kvôli nezmyselne dlhej karanténe..proste psycho,az ma napína ked si na to spomeniem...a ak si mala take stavy uz pred covidom ta vsetky opatrenia okolo toho ti to len zhoršili..
nechapem, co robia teraz admini. zakladas tu 3x tyzdenne svoje hypochondricke temy stale o tom istom. mas diagnozu stanovenu psychiatrom, mas lieky, tak ich zacni brat. pomozu ti tie lieky a nie dookola stazovanie sa zenam na MK. uz nevies ako zacat s diskusiou, tak zrazu mas po-covidove stavy. ty si ich mala aj pred covidom! zena, liec sa! ber tie lieky od psychiatra!
Nie
No