Máte problémy s pľúcami?

jahu348
23. jan 2023

Dobry den. Chcela by som sa spytat. Ma niekto problemy s pluca i? Ak ano - bolia pluca len vpredu alebo aj zozadu

stellarstar
23. jan 2023

@jahu348 pľúca nebolia keď tak chrbtica alebo hrudník

kacena4
23. jan 2023

bolest pluc citis ako stazene bolestive dychanie,

jahu348
autor
23. jan 2023

@stellarstar dakujem. Ja nam chron bronch .(dusivy kasel uz roky ) + Chrbtica aj hrudna aj driekova. Plucnej dr.som sa pytala ci okuca bolia zozadu - povedala ze nie ze to je chrbtica Ina lekarka( nie plucna ) zas ze ano bolia zozadu. Tak preto som sa prisla sem spytat

mikadooo
23. jan 2023

@jahu348 skús zistiť názor inej pľúcnej lekárky, nie inej nepľúcnej lekárky 🙂. Osobne by som viac dôverovala tej pľúcnej, ako tej druhej, ktorá proste len nenašla príčinu tej zadnej bolesti... 🤷.

jahu348
autor
23. jan 2023

@mikadooo dakujem. Rak dychanie mam ok. Pluca ciste. Takze ta bolest vzadu je asi ta moja chrbtica Boli ma vzadu pod lopatkou

mikadooo
23. jan 2023

@jahu348 môže byť. Asi budeš musieť ešte pochodiť ďalších doktorov, držím ti palce, aby sa príčina bolesti čoskoro našla a aby ti na to pomohol ten správny odborník.

jahu348
autor
23. jan 2023

@mikadooo potvrdenu mam chrbticu nalezy na celej chrbtici. MR mam...ct hrudnej tiez. O mesiac idem neurochirurgovi na konzultaziu

jahu348
autor
23. jan 2023

@mikadooo ja chodim po dr od r 2121

stellarstar
23. jan 2023

@jahu348 od r 2121?? Ty si z budúcnosti? 😅

jahu348
autor
23. jan 2023

@stellarstar pardon 2021🤣

jahu348
autor
23. jan 2023

@stellarstar to je tak ked pisem bez okuliarov 🤣🤣

babulkomale
23. jan 2023

@jahu348 ja viem ze zapal pluc boli vzadu pod lopatkami.

jahu348
autor
23. jan 2023

@babulkomale zapal pluc to by bola ina bolest a aj teploty

jahu348
autor
23. jan 2023

@babulkomale ale mna len pod 1 lopakou boli

panelacikova
23. jan 2023

@jahu348 mala by si ísť aj k očnej konečne 😀 😀

jahu348
autor
23. jan 2023

@panelacikova o com tocis. Nechces odpovedat neodpovedaj

panelacikova
23. jan 2023

@jahu348 ja mám teraz (už vyše 2 týždňov) vyslovene sťažené dýchanie. mala som nejaké svinstvo, hrozný kašeľ, vykašliavanie bolo náročné. tak mi to vyčerpalo pľúca - asi hlavne svalovinu - že ma dýchanie "bolí" už niekoľko dní. ale nie moc a zlepšuje sa to. osobne som presvedčená, že mám normálne svalovicu 🙂 inak áno, môže to ísť z chrbtice, mávam aj také dni (už to viem za roky rokúce rozoznať)

to mal byť žart o tej očnej..... no pardon, keby som tušila, že ťa to urazí.....

jahu348
autor
23. jan 2023

@panelacikova pardom ospravedlnujem sa ja ze si na mna zautocila 🤣

jahu348
autor
23. jan 2023

@panelacikova a bolelo ta vzadu ci vpredu

jahu348
autor
23. jan 2023

@panelacikova u ocnej som bola v auguste 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Rok 2022 narocny same zdravitne problemy. Este pojdem navstivit nejaku skupinu ohladom ID

panelacikova
23. jan 2023

@jahu348 kade-tade ma to bolelo a bolieva 😀 normálne počas dňa niekedy presne viem, že som asi v noci zle - krivo spala. inak, ja sa trápim so všeličím už x rokov. aj na reumatológii v PN (v tom národnom ústave) som bola poriadne vyšetrená... žiadna extra vážna diagnóza, len samé kraviny, ktoré mi strpčujú život (mám toho viac). ale viem a je mi jasné, že niektoré bolesti mám fakt od chrbtice, niekedy mi to doslova imituje akoby až infarkt (problém nadýchnuť sa, bolesť v hrudníku), no hotová katastrofa. už som sa naučila, že to infarkt nie je, pretože ak sa vtedy dá, ľahnem si a trošku sa "ponaťahujem" a bolesť zázračne zmizne, čiže chrbtica 🙂
a mávam aj také, že mi to akoby vystreľuje až do brucha, že mám pocit, že ma bolí niečo v bruchu. ľahnem, postláčam brucho, nič. ponaťahujem sa a bolesť v bruchu zázračne zmizne. no otras.... a je to nepríjemné, je to otrasné a neviem s tým nič urobiť....

pikulinka
24. jan 2023

Ja ked som mala velmi vazny zapal pluc o ktorom som vtedy este nevedela.... tak som mala strasne bolesti nieco ako krce zozadu v boku ... takze ano boli to aj vzadu ... teda pluca bolia hlavne vzadu v boku ...