Máte problém so spánkom na hoteli?

jankaryan
29. máj 2022

Ahojte, mávate problém so spaním na hoteli? Vždy keď idem niekam vôbec tam nespím... Vy máte akú skúsenosť? Máte nejaké triky ako na to aby boli ďalšie noci lepšie mimo domova?

marca12
29. máj 2022

@jankaryan ano,prvu noc,dve mam problem sa vyspat

nestastna21
29. máj 2022

Môj chlap si nosí vlastný vánkus.

majlo1234
29. máj 2022

Ano, tiez prvu noc, dve nespim a ak sa da, vsade si nosim vlastny vankus, lebo niekde ich maju fakt na hovno. A druha kapitola, nenavidim spolocny paplon pre dvoch😀

mandzula
29. máj 2022

Nabuduce skus spat v hoteli, nie na nom.🙂 To len take drobne rypnutie, neber si ho osobne, vela ludi to takto pouziva. 😉 Ked ideme s manzelom, vzdy hladame hotel s oddelenymi matracmi na manzelskej posteli, s oddelenym paplonom, so zavesmi, ktore urobia co najvacsiu tmu a s ventilatorom v kupelni, na wc, ktory sa nespusta automaticky po otvoreni dvier, ale manualne. A manzel si nosi svoj vankus. Ale pravdupovediac, aj tak sme sa v hoteli nikdy nevyspali tak ako doma.

katulienkax
29. máj 2022

Mne napríklad vadí že v tých letných hoteloch dávajú na spanie len takú plachtu, ja aj doma aj keď je horúce leto potrebujem objem, aspoň tenku perinu nakoľko si ju objímame nohami a tak som naučená spat, bez toho mi nejde zaspať ľahko, proste potrebujem čosi take makkucke na zaspatie

maranta_leuconeura
29. máj 2022

Mna minule strasne tlacili rosty v postele v hoteli, akoby som lezala priamo na nich, akurat matrac mal asi 10 cm.
Princezna na hrasku 🤣

54tinka54
29. máj 2022

@jankaryan skús si kúpiť v lekárni melatonin.. vďaka nemu by si mala ľahšie a aj tvrdšie zaspať

stary_ujco
29. máj 2022

Ja nastastie zalomim hocikde a hocikedy. Ale minulý vikend ma zaujalo, ze v posteli boli 4 rozne vankuse na výber. Ale ked idem autom, vozím si svoje aj tak...

arianna25
29. máj 2022

Mať tak vaše problémy 😉
Mala som partnera, ktorý abnormálne chrape.
🥴

majlo1234
29. máj 2022

@arianna25 aj ja mam, chvalabohu uz mam aj syna a muz s nami nechce spat😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirage
29. máj 2022

nikdy dobre nespim prvu noc na novom mieste. Vankus mam vlastny, neznasam spolocny paplon, a uz vobec nerozumiem tenkym priesvitnym akoze zavesom, ked ma v lete denne svetlo zobudi pred piatou. A este take neidentifikovatelne zvuky bud klimy, alebo vetrania, tlmene, ale pocutelne.

sisaka
29. máj 2022

Na hoteli sa vždy cítim skoro ako doma 😂 Doma mame tiež len jeden matrac, jednu perinu, vankúše sú tam vždy 4, čiže 2 pre každého, da sa vybrať, ktorý lepšie sedí, v každom hoteli sú blackout závesy, takže mám tam ešte väčšiu tmu ako doma, ja osobne nemám problém spať.
@katulienkax pozri v tých “letných” hoteloch skrine. Vždy tam býva deka, aspoň ja som ešte nebola v takom, kde by nebola.

jankaryan
autor
29. máj 2022

@54tinka54 áno ďakujem chystám sa cestovať ale mám obavu že zas to dopadne fiaskom

jankaryan
autor
29. máj 2022

@mirage veru toto isté aj ja

jankaryan
autor
29. máj 2022

@dominika1988 presne aj ja mam rada vankúš plnený perím

lusyyy36
29. máj 2022

Ja tiež 1-2 noci neviem spat, je jedno kde som, stačí,ze som si sla minule lahnut do detskej do dcerinej postele 😃 ale po tych 2 dnoch je to uz ok

petamich
29. máj 2022

nastastie nie 🙂 kedze aj kvoli praci som vela cestovala - ja zaspim hocikde

tenerifka
29. máj 2022

Treba vybrat 4 a a viac *hotel, su tam VZDY zatemnovacie zavesy, paplon (aj v lete, ved treba klimu), kvalitne ciste matrace, niekolko vankusov na vyber podla zelania. Prvu noc ale tiez prezivam vselijako, nie ani tak kvoli hotelu, ale kvoli nervozite z dlheho letu, vzruseniu z noveho miesta atd.... Zvyknem si dat pol hodiny pred spanim malu davku Ibuprofenu (200mg),toma uvolni a zaspim. Inak penove stuple do usi su mojimi nerozlucnymi kamaratmi uz mozno 20 rokov, ci uz doma, alebo mimo domu, bez nich som nikto. Mña zobudi aj ked sa niekto vo vedlajsej izbe prevrati na posteli

mirage
29. máj 2022

@tenerifka nebyvame v takych drahych hoteloch, ale aj v domoch airbnb mali dobre zatemnenie, inde zas nie. Uz si na to davam pozor.

viestta
29. máj 2022

@jankaryan spat viem, hocikde aj vo vlaku. Horšie je, že na novom mieste ma trápi zapcha

sjuzi
30. máj 2022

@jankaryan tiež to tak mám, prvú noc viac-menej prebdiem. Možno za to ani ten hotel nemôže, ale taká zmes všetkého - iné prostredie, zážitky počas dňa, iné jedlo, či príliš bohatá večera (nie som zvyknutá veľmi na sýte varené večere), iné zvuky. Najhoršie je, keď sme v jednej izbe všetci aj s deťmi nasačkovaní, každý má iný režim, manžel chrápe, nie je kam ujsť 🙈🤣

katulienkax
30. máj 2022

@sisaka no len tie deky vyzeraju casto ako nikdy neprate a neda sa to navliect do obliecky, nakolko to nebyvaju obliecky, ale len take plachty, do ktorych sa ta deka neda navliect ale ked som nahodou niekedy s tou dekou spala potom rano bola kadejak na mne a sa mi to hnusilo

bilancia
30. máj 2022

ano mam , beriem si vzdy nejaky persen forte a melatonin, mrkni na to a budchnem pivo pred spanim :D obcas to pomoze aspon trochu a psychicky hlavne, inak by som tiez čumela celu noc do stropu.... a tiez mam problem ist na wc (velku) mimo domu napr v hoteli teda..

bilancia
30. máj 2022

@majlo1234 to mi pripomenulo chorvatsko, kde davaju casto jednu velku PLACHTU pre dvoch :D

lopka1313
30. máj 2022

Mne su vacsinou prilis makke matrace... Su hotely, kde fakt vydrzim max noc dva a potom uz vymyslam cokolvek - aj spanie na zemi... A vankus (potrebujem perovy) si nosim tiez vlastny - taky malicky 40x40cm. O jednom paplone/plachte ani nehovorim, potrebujeme zvlast a idealne s objemom, moj si minule v grecku zobral celu velku plachtu pre seba a sebe som brala prikryvku z pristelku a este si ju doplnala dekou... Vele zle v tych hoteloch :D najlepsie su aj tak tie juzne bez obliecok, len s plachtou... Akoby ludia spali ako sochy bez pohnutia...