Máte problém s podkožným tukom na tvári, ktorý sa zapaluje?

barinkova
23. sep 2014

chiurgicky to vraj nieje navždy a ostavaju jazvy,nieje niečo čím by sa to dalo odstranit,len nechapem tomu že mám suchu plet a mam podkožny tuk,vopred dakujem za každu radu

mawka
24. sep 2014

ahoj, mne na to dala kozna differine krem. ak teda mas na mysli tzv. milie alebo acne vulgaris. ja mam suchu a citlivu plet tiez a za posledny rok mam tieto dva problemy, ktore som nikdy predtym nemala, ani v puberte. neviem, co sa mi plet tak pojasila, aj ked asi tusim a teda doktorka si to mysli tiez, po nekvalitnom osetreni pleti kozmetickou. lebo odvtedy to vlastne zacalo. takze na zapalene akne mi dava eryfluid ATB, to si potieram a na tukove mam ten differin a da sa povedat, ze ok, len musim pouzivat obden alebo s pauzami, lebo ak ho mam castejsie, zacne ma pokozka palit. ale tukace zmiznu. lenze po dvoch tyzdnoch su zase spat ☹ zbehni ku koznej s tym. doplacala som len nejake 2 eura, je to podstatne lepsie riesenie ako rozne kremy z drogerky, za ktore vyhodis majland a neriesia nic. teraz o mesiac rozmyslam, ze si to dam u nej odborne osetrit. odstranit a uvidim potom.