Máte osobné skúsenosti s liečbou rakoviny bez chemo?

soby20
23. máj 2019

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti liecby rakoviny bez chemoteeapie? Na báze prírodných produktov? Myslím osobné skúsenosti, alebo niekoho poznáte kto s tým skúsenosti má? Dakujem za odpovede.

janinah
23. máj 2019

Liečbou "prírodnými prostriedkami " statíte drahocenný čas....máte právo liečiť sa ako chcete,ale počúvala by som rady lekárov.

izi2
23. máj 2019

@soby20 jeden moj známy robi paleo ketogennu dietu, a má nádor na mozgu, je uplne bez liekov uz 2-3 roky a nador nerastie , je plny energie, pritom ked chodil na chemoterapiu za pár mesiacov mu uplne narástol.isiel do nejakeho centra a tam mu odborníci poradili ako na to.

soldi
23. máj 2019

osobnu nastastie nie. ale tu na mk je blog uzivatelky bubena, ta skusala alternativu a nezvladla to. pricom jej typ rakoviny ma 90% uspesnost liecby.

davnejsie som tiez citala na ceskom emimine o pani velmi alternativnej. tiez mala rakovinu s vysokou sancou na vyliecenie. isla alternativnou cestou. tiez do roka mrtva.

mam kamarata, tu z ulice. mal rakovinu vsetkych vnutornych organov. uspesne ho operovali. je bez zlcnika, pecen ma len tretinu. bez oblicky. bez casti creva a zaludka. povedali mu, ze bude do konca zivota na liekoch. dal sa na makrobiotiku. absolvoval kurz za tisice eur. dodrziava vsetko na 100%. nepouziva elektriku na pripravu jedal. nema mobil ani tv. nepouziva auto. preslo 10 rokov od operacie. neuziva ziadne lieky. ale staci ak si da napr len kocku cokolady a vracia aj dva dni. cize strava fakt prisna. ale on uz bol teda po liecbe komercnej. len tie lieky po operacii odmietol.

ja som teda dost alternativna, ale pri vaznej diagnoze by som sa bala verit alternative.

kittykat22
23. máj 2019

@soby20 na konikovi je maminka ktora ma nick Bubena. Ta s tym skusenost ma. Najskor isla klasickou metodou chemoterapie, a nador super reagoval a zmensoval sa. Niekto jej poradil, ze chemoterapia je skodliva a zabija ju. Tak prestala dochadzat na liecbu a dala sa alternativnou cestou. Samozrejme po vysadeni chemo a eko bio zivote jej bolo ovela lepsie. U doktora na kontrole za par mesiacov zistila ze nador vdaka eko bio liecbe nielen ze nezmizol, ale nasobne sa zvacsil. Vratila sa spat ku komercnej liecbe - ktora v jej pripade bola velmi ucinna, ale uz bolo neskoro. Nador bol prilis velky. Za par mesiacov zomrela. Keby ostala 1x na klasickej liecbe, je mozne ze by tu dodnes bola s nami. Pozri jej blog, tam to vsetko ma.

soby20
autor
23. máj 2019

Je mi to jasne, len ked osoba nemoze brať chemkoterapiu, prave na odporucanie lekarov. Preto sa pytam na prirodnu liecbu, než čakať len tak na koniec.

kittykat22
23. máj 2019

@soby20 prosim ta a co biologicka liecba? Co protonova liecba? Nie je len cheemoterapia

soby20
autor
23. máj 2019

@kittykat22 Tak takú lekári ani nespomenili

kittykat22
23. máj 2019

@soby20 samozrejme. Biologicka liecba je ovela sestrnejsia a lepsia. Protonova terapia nie je na Slovensku ale pokial prekazes, ze to je jedina liecba co ti pomoze, tak ti ju uhradia v CR. Kolko mas rokov, co mas za nador, mas nejaky nalez z biopsie? To mi chces napisat ze ta nechcu vobec liecit? Moja kamaratka ma terminalny melanom, sancu na prezitie -10 a uz druhym rokom veselo skace po okoli, ma za sebou 2 op, 7 meesiacov biologickej liecby a teraz setrne chemo v tabletkach. Ma pomerne vysoku kvallitu zivota na to aky mala nalez.

soby20
autor
23. máj 2019

@kittykat22 Ja rozumiem vsetkemu co píšeš, len presne ako píšeš, záleží od toho kolko ma človek rokov, v akom stadou choroba je. To neznamena, ze clovek sa uz musi zmierit so smrtou, ked je uz na konci. Ak ti doktor povie, ze uz nema vyznam s tebou nieco robit, zmieris sa stym len tak? Alebo skúsiš vsetko mozne? Preto sa pytam na nieco prirodne, je rozdiel ci zomriem dnes, alebo este sa mi moze podarit si predlzit zivot aj ked nie o rok. Aj ked doktory ta uz odpisali.

kittykat22
23. máj 2019

@soby20 ved ale pises o sebe? Ty mas rakovinu a nie je liecba? Alebo si tu hodila filozicku debatu?

stanulienkat
23. máj 2019

Ano,ja mam skusenost. Kamarátka sa liečila na rakovinu prírodnými liekmi vitamínmi a šarlatanmi. Zanechala po sebe trojročné dievčatko

tiumen
23. máj 2019

@soby20 osobnú skúsenosť nemám, ale sledujem na insta Alex wortex a jej mamu a ona mala rakovinu a dostala sa z nej vďaka odšťavovaniu a vitariánsku bez toho chemického sajrajtu.. Pravidelne zdieľajú keď im niekto napíše skúsenosti keď vitariánsto pomohlo ľuďom z "neliečiteľných" chorôb 👍 napr 3ročnému chlapcovi pomohlo pri leukémii atď..

kittykat22
23. máj 2019

@tiumen leukemia u 3 rocneho dietata vyliecena vitarianstvom. Tak to mi napis meno, adresu a daj fotku kto to dieta je. Neverim pribehom - mojho otca znameho syn - ani za mak.

ildiko36
23. máj 2019

@soby20 velmi je účina dieta od Rudolf Beuss.pacient ktory ma rakovinu nesmie jesť sladke a ani droždie a najlepšie vynechat a j bielkovinu.Totiž droždie a cukor urychluje rast rakovinovych buniek.rakovinova bunka sa sklada z bielkovýn a ked neprijmeme stravu co zivy rakovinove bunky cca za 40 dni bunky odumieraju.
Je to dost prisna dieta a vyzaduje v niektoch stavoch k tomu absolvovat aj chemoterapiu.može sa len komzumovat zeleninova štava v urcitom v mnozstve..v com je denna davka vitaminu .

ildiko36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luludia
23. máj 2019

@soby20 navrhujem ti, aby si si dala stav posudit valiacerymi lekarmi. Jeden moze dvere zatvorit, iny otvorit. Napr. aj na FB funguje mnoho skupin napr. z USA, ak vies po anglicky, kde si ludia radia s osobnymi skusenostami s liecbou roznych typov rakoviny. Osobne pozna pripady, ktore boli odhalene neskoro, aj pripad alternativnej liecby, lebo ved lekari nic nevedia a je to len bizinis. A uz nie je medzi nami. Skusila by som viac nazorov od lekarov. Alternativu by som ponala ako zdravsiu stravu a dobry pohyb, ziaden extrem ako hladovanie alebo MMS a podobne nezmysly.

ildiko36
23. máj 2019

@luludia mne ta dieta pomohla..mozno som hladovala ale radsej hladovat ako keby som mala umriet

luludia
23. máj 2019

@ildiko36 ako dlho si drzala Breusa? Cim si nahradzala lizin?

ildiko36
23. máj 2019

@luludia postupne som začala dodržiavat dietu..keď ma človek strach všetko dokaže..prestala som fajcit,nepila som kavu, prestala som jest chleba- namieto som jedla kukuricne placky,vynechala som mlieko pila som pohankovy napoj,..šalviovy, matovy a zazvorovy čaj..pritom som začala piť tu stavu zo zelenin aby som si zvykla na tu hnusnu chut.trvalo mi 2tyzdne kym som to bez problemov vypila.prve 2 dni som myslela umriem od chladu pritom rodine som varila.od 3dna som zacala bicyklovat kazdy den viac az do 30km aby som nejak zobrala pozornost od jedla..potom uz ani neviem ako dlho som hladovala ..asi 3tyzdne..potom som prestala lebo medzi tym som bola u lekara..bola som objednana ze mi to vyrezu..uplne mi to zmyzlo..zacala som postupne jest ale zase len kukuricne placky a pohankovy napoj postupne musli zeleninu zemiaky ..a pila som tu štavu este par mesiacov..teraz uz len par dni kazdy mesiac pijem stavu ako na detox

kittykat22
23. máj 2019

@ildiko36 je to na zaklade nejakej knihy na amazone. AKo sa vyliecit. Ziadne lekarske materialy, ziadne info, ziadne roky kedy bol chory. Vagne info. Ja si dnes napisem knihu ako som sa vyliecila vdaka cervenej repe a vydam knihu 🙄 kto mi dokaze ze to nie je pravda. Breuss mohol mat stastie, ze prislo na samovolne vymyznutie metastaz, co je normalne medicky dokazane, ale deje sa to velmi vynimocne, a nikdy ziadny doktor neprisiel na to preco. Imunitny system sa vzpruzi a metastazujuce bunky sam zlikviduje. Je to extremne vynimocny stav. Doktor robil interview s ludmi ktory to zazili a hovorili, ze nerobili nic vynimocne. Nemaju sa vobec coho chytit.

gabi24
23. máj 2019

@kittykat22 kde najdem prosim jej blog, nasla som ju len ako uzivatelku, ale blogu som sa nedopatrala, pomohol by mi link

extempore
23. máj 2019

@tiumen alex wortex je tá šibnutá, čo na Módne dni prišla nahá? Ďakujem pekne, môže si tie rady strčiť za klobúk.

luludia
23. máj 2019

@gabi24 blog je pod jej profilom

kittykat22
23. máj 2019

@gabi24 https://www.modrykonik.sk/blog/bubena/ pisala to v spravach. mas to tam vsetko.

tiumen
23. máj 2019

@extempore sledujem ju už dlhší čas.. To ako sa prezentuje je jedna vec a jej myslenie je druhá vec.. Nejaký rok dozadu tu jedna založila tému (nepamätám názov) a pýtala sa na skúsenosti s vitariánstvom nakoľko sám lekár jej navrhol raw stravu ako poslednú šancu pred vyoperovaním ženských vecí.. Takže úplná blbosť to vitariánsto nebude aj keď ho prezentuje a šíri tá "šibnutá" Alex😏

tiumen
23. máj 2019

@kittykat22 však keď ťa to tak zaujíma kľudne jej napíš a opýtaj sa.. Mená tých ľudí zo správ nedáva verejné keďže ochrana os.údajov 😶

kittykat22
23. máj 2019

@tiumen kecy v kleci. Ochrana osobnych udajov 😀Pravda je, ze keby sa rakovina dala liecit vitarianstvom tak zdravotnictvo vo velkom nakupuje odstavovace, jablka a pomarance, pretoze by usetrilo miliardy eur na klasickej liecbe. A zdravotnictvo nerado vyhadzuje peniaze.

deti95060810
23. máj 2019

@kittykat22 nedávno si jedna maminka spomenula na bubenu a jej výročie 5 rokov ..... zaujalo ma to a prečítala som si posledných 25 strán....doporučujem všetkým prečítať čo nevedia čo so sebou, čo od dobroty... Som rada, že si ju spomenula...kto vie ako sa má jej dievčatko...

terezka1947
23. máj 2019

@tiumen ano....po 4mediacoch stavovej kury moja znama zomrela,parafoxne nie na rakovinu,ale na celkove vyhladovanie a oslabenie organizmu. Dcera,kt.ju k tomu nepriamo v dibrom nutila je teraz na psychiatrii. A bola to rakovina,kt.liecila a uspesne ustupovala....nastupila,najprv nejaka anti cukor dieta,potom 4mesiace iba stavy....a vysledok,ze ju doniesla sanitka do nemocnice. Lekari boli nestastny,davali ju dokopy par dni,no...

terezka1947
23. máj 2019

Zase....je to vazna choroba. Nie kazda sa vyliecit da,mnohe sa liecit daju...a mnohe aj vyliecia. Zalezi od celkoveho stavu,od stadia,atd.
Treba rozumne diskutovat s lekarmi a skombinovat to s tym,co tomu.cloveku robi dobre. Urcite zvazit jedalnicej....
Ale nezachadzat do.extremov.