Máte niektorá problémy so žalúdkom od pôrodu?

tatiana305
13. okt 2011

Ahoj maminy. mam taky problem, je to uz dva roky co som porodila svoju dceru. od porodu sa vsak moj zaludok zacal spravat zvlastne, a trva dokonca dodnes. odkedy som porodila... moj zaludok neznesie absolutne nic mastne nic tazke... ani len obycajne hranolky.. ani pecene maso.. aj so zeleniny ma nafukuje, jedine co mozem jest je pecivo.. z ostatnych veci mi byva casto zle.. pripadne ked dva dni jem ranajky, obed veceru.. poriadne, tak mam tyzden problem. a to pred tym som mohla zjest aj take veci co by zvladol malo kto a nikdy mi z nicoho nebyvalo zle. bola by som preto zvedava ci som sama ...alebo aj inym mamickam sa po porode takto "pokazil" zaludok.?? a cim to vlastne je?

janka_pn
13. okt 2011

@tatiana305 fiha, to som este nepocula 😕 skus dake probiotika, ale asi bude najlepsie zajst na gastroenterologicku ambulanciu, ci v tom nie je daky iny problem.

mirka_2412
10. okt 2012

@tatiana305 Ahoj Tatiana, nasla som tvoj prispevok, ktory si pisala pred rokom a chcem sa opytat, ci sa nieco zmenilo, ci si prisla na to, preco to mas, alebo ci nieco pomohlo. Ja mam totiz presne ten isty problem a tiez je to od porodu a ta bolest, ked zjem nieco mastne je neznesitelna. Dakujem

zuzi0911
10. okt 2012

@mirka_2412 mna po druhom porode rozbolel zaludok aj z cistej vody.mala som neskutocne bolesti. bola som aj na gastro tam bolo vsetko v piriadku. teraz je to uz lepsie ale z papriky mi je. zle stale

blue99
14. máj 2013
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

probiotiká kvalitné+"hnojivo"na črievka=a je po probléme 🙂