Ahojte, máte niektorá Zubné fazety?
Ak áno, ktoré? Aký bol postup? A sú veľmi viditeľné? Myslím, či vidieť, že to nie sú vaše zuby.
Ďakujem.
@limetka69 to vyzera super. Tiez mam dohodnutu konzultaciu, len sa obavam ze nebudem mat na fazety a korunky. Ako ti to prosim Ta robili ? Je to vhodne pre kazdeho ?
@annie89
@amarilka26 mam obalených 6 zubov. Robila mi 2 denne, cize 3 dni. Dokopy ma to stalo 120 eur, cize 20 eur jeden zub. Ale myslim, ze inak je to drahsie. Moja zubarka, je uzasna, robi u nas v dedine, ma po 70tke, neviem kolko by to stalo v meste. Ale asi o dost viac. Robi sa to ludom, co maju svoje zuby ok, len esteticky niensu najkrajsie, ja som ju dlho otravovala s bielenim, fazetami a ona mi navrhla toto, som spokojna. Mam ich od augusta a ziadny problem. Su ako moje. Trosku drsnejsie, predsa to nie je sklovina, ale zvykla som si a uz to ani nevnimam, alebo sa vyhladili casom. 😂 Neviem
@amarilka26
@annie89 vrqj sa to vola fotokompozitivne vyplne, ale neviem ci isto. Len tu mi jedna kocka pisala, ze to je to. Skuste pogooglit. 🙂
@limetka69 áno volá sa to fotokompozit. Ja som si to dávala robiť v Poprade a jeden zub stal 90€
@mostlyharmless moja zlata zubarka. 😍 Tolko by som nenasetrila, chvaaala jej.
@vlcik1 Tak toto vyzera ozaj super 🙂
@annie89 nemam fazety, ale mam svoje zuby obalene plombou. Nevidiet, ze by neboli moje. 🙂