Ahojte. Mate niekto doma Zapper? Uvitam skusenosti na parazity a viry a aj kludne ine ozdravujuce skusenosti. A bol by niekto ochotny za poplatok poskytnut cielene sedenia?Najlepsie v okoli Bratislavy.
@sisa_s Samozrejme vela ludi na to neveri a odmieta to, no ked z vlastnej skusenosti a este aj poznate osobne a dobre vela ludi, ktorym boli biorezonancnym pristrojom salvia namerane a vsetko bola pravda podla skutocnych vysledkov od doktorov, ktore vedeli zistit, a mnoho z nich zistit nevedeli. Poradkyna ich vsetkych vyliecila. Zapper vyuzili vtedy na presun parazitov z oka do mozgu, kde potom boli uspesne zniceni a vyluceni. Pani poradkyna uz zapper moc neodporuca, kedze je obcas neefektivny a nie vzdy spolahlivy, ale niekedy pomoze. Dotycna je objednana u nej na vysetrenie az o par tyzdnov, tak zistujeme v pripade, ze by povedala, ze ak je moznost aj pouzivat zapper, moze to len pomoct, tak urobime vsetko preto, aby sa liecba urychlila.
@sisa_s teraz skor odporucaju tusim koloidne striebro na vypudenie ich z oka do mozgu a tam uz ich lahko zabit a vylucit z tela
@modelkamodelka ja mam skusenosti. Ja mam plazmu, kamaratka zapper. Plazma je efektivnejsia v tom, ze prenika aj do dutych organov a je pohodlnejsia, zapper treba drzat. Vyuzivam roky, skusenosti pozitivne, ale nefunguje pri vsetkom, kombinujem s inymi druhmi liecby tiez. Diagnostiku biorezonancie vyuzivam aktivne, pristrojov je viacero, salvia je dobra. Koloidne striebro nevyuzivam, ale verim, ze je fajn. Nesmie sa ale pit dlhodobo, jeden chlap z toho zmodrel.
@ciernysokol Dakujem za odpoved. My to pozerame koli parazitom v ociach, lebo co pozerame bud zapperom alebo kvapkat do oka koloidne striebro ich vypudi do mozgu a potom uz sa ich da bezpecne zbavit. Ale uvidime, co pani poradkyna povie po diagnostike.
@modelkamodelka prepacte, ale vacsiu blbost som v zivote nepocula... Je mi luto, ze existuje tolko naivnych ludi, ktori slepo podporuju sarlatanov...viac asi nema zmysel hovorit vam, ze z odborneho hladiska su to naozaj kraviny, lebo si idete svoje...
@sisa_s
Z hladiska vyuzivanosti na svete je prva cinska medicina, o druhe a tretie miesto sa delia homeopatia a ajurveda, 4.miesto bylinky a az piata je zapadna medicina, ktora bohuzial vela ochoreni vyliecit nedokaze. Co kto povazuje za sarlatanstvo, je na kazdeho osobnom zvazeni. Ja osobne neuznavam pristup, slepo verit comukolvek.zaujimaju ma vysledky a vyriesenie zdravotneho problemu, ked nepomaha klasika, idem alternativou. Nech sa na to pozeram akokolvek, ma lepsie vysledky, v rodine dvaja doktori, ktorym nik z kolegov nevedel pomoct, sa vyliecili az alternativou. Nazory nanucovat nie je dobre, nech si kazdy robi, co chce. Ale tlak na bezhlave uzivanie farmaceutik je vacsi ako kedykolvek, lebo vsak peniazky peniazky,vsakze. Dnesna doba je tazka. Clovek si musi davat pozor nielen na to, ci nejde k sarlatanovi, ale aj ci doktor a najma poistovna haji naozaj jeho dobro. Vacsinu zarytych obhajovatelov presvedci az choroba, s ktorou mu nase zdravotnictvo nepomoze.
@ciernysokol mozem sa spytat kde ste kupili plazmu a kolko stalo?a ze ako to pouzivate presne?dakujem
@andula222 asi poslem radsej do spravy 😀
@ciernysokol prosím vás aj ja by som rada info
@modelkamodelka ja len chcem napísať že ťažko mi tiež tomuto uveriť ale mne sa výsledky biorezonancie zhodujú s krvou už niekoľkokrát to iste teraz dcéra ako to je možné neviem… ďalšie - imunológ mi spomínal že oni doma používajú len toto a že syna vyliečil vďaka tomu z rakoviny, ku dvom lekárom som na toto chodila ja fakt nechápem že to sedi … ale či lieči neviem … akurát tie parazity beriem s rezervou a gól bol keď mi na konci stanovila diagnózu- 2.roky dozadu bola ešte len taká v nedohľadne ale už rezonovala na papieri a nedávno u inej pani na biorezonancii už vyšla akože mám ju diagnostikovanú ale že sa mi objaví tu neverila som … už som asi 7 krat absolvovala navstevu za xy rokov takze porovnávam a overujem aj keď neni čo keďže to nie je exaktne
@kikuta je to z toho dovodu, ze biorezonancia (teda neviem, ci ten vyraz pouzivam spravne, ale myslim pod tym pristroje typu salvia, f scanner a pod) je ovela citlivejsia a nameria uz vtedy, ked lekarske testy este nie. Princip biorezonancie je velmi stary, v 20tych rokoch to vynasiel Adams a v 30tych minuleho storocia zdokonalil Rife. Vyhodou je, ze to zmeria vsetko, naraz, lacno a bez krvi, skor ako choroba prepukne. Nevyhodou je mierna nepresnost, vysledky nie su100 percent. Ku komu chodite?
@kikuta @ciernysokol Ahojte, viete mi poradit niekoho dobreho kto diagnostikuje? (okolie BA ale moze byt aj KE) dakujem.
@monichetta ja viem o velmi dobrej pani v ba. Tiez pp a mt. Inde nie.
@ciernysokol Ja som bola na merani v naturopat v Bratislave u pani Salajovej to bolo sensitiv imago pristroj tusim ( aj na plazmy frekvencie som chodila) .. A potom v Brne u pani Hany Blahovej, to bolo pristrojom salvia. Salviou som bola aj tu v Ba tusim pani Albertova. Ta mi pomohla na psychoterapii jedno sedenie 90 minut, vysvetlila a uz som ten vtedajsi problem nemala. Predtym som bola aj v Trnave, ci Nitre este tusim tiez alternativne, Salvia tusim tiez, ale pomohla az pani Albertova.
No, chcela som ist este na biorezonancny pristroj, a chcela som ist 3 roznym bez toho, aby som im povedala, ake mam problemy, a ze co zistia. Pretoze, ked im clovek dopredu vsetko vysvetli a nahodi tam, no neviem.. bola som aj na ozonpterapii, Vzali 120ml krvi, zmiesal doktor s ozonom a pichol naspat. 10x som bola kazdy tyzden a ziadna zmena.. Aj urinoterapie som skusala - to ozdravilo dost a aj zdrava strava, pohyb, meditacia, no a teraz riesim Ridiger Dahlke… a Jan Hinzdil. Ich knihy … choroby pochadzaju z emocii, velmi dobre knihy, hnizdil ako sa nestat pacientom. Vsetko sedi. Aj na mna. Viem, ze je to z toho. Telo je inteligentne. A ma aj na you..tube dobru prednasku, aj vtipnu, ako sa nestat pacientom jan hnizndil pozrite … A samozrejme zdrava strava, pohyb atd… zdrava dusa.. emocie prezit akceptovat, nechat odist, a zmenit si zivotnu situaciu tak, aby clovek bol stastny. Pozrite to video a knihy od Hnizdila. A aj Rudiger Dahlke, Odporucam. 100% sedi vsetko a clovek musi urobit zmenu a uzdravenie pride.
@ciernysokol aj ja by som rada cenu aspoň približne
@arabela55 ja som kupila od craftgen. Stranka craftgen.cz,uz vyse 10 rokov dozadu, vtedy bola lacnensia o 200 euro, ale toto je nejaky novsi model, co maju.
@modelkamodelka ja mam zapper... Kto by chcel vyskúšať Michalovce a okolie
@ciernysokol dobry den, mohla by som Vas tiez poprosit info ohladom plazmy na domace pouzitie?
@evitka83 dobry den.a co konkretne by vas zaujimalo?
Precitajte si prosim toto a nenalette 🙂 investujte rozumne peniazky 🙂
https://www.lovcisarlatanov.sk/rezonujuci-kral-...