Ahojte, neviete mi poradiť z čoho by som mohla stale smrkat krv, nie je to ze mi tecie krv, ake vzdy ked smrkam tak krv. Tlak mam 120/76 tep 90 ale bola som v pohybe preto taky tep. Nema niekto skúsenosti, budem vďačná za odpoveď.
@barbora271 ahojj, v jednej diskusii tu som čítala že pomáha rutín, obsahuje ho napr.pohanka ale vraj aj maliny, inak nemáš v miestnosti suchý vzduch?
@hermionia neviem ci suchý ale klimatizáciu v robote
Dávaj si ascorutin a pohanku
@barbora271 moze to byt aj tou klimou ked je zapnuta cely den bez vetrania. Suchy vzduch vysusuje sliznice v nose a to moze sposobovat iz spominane oslabenie cievok ktore prasknu a tym padom mas na vreckovke po smrkank krv. Odporucam striekat morsku vodu, sterimar alebo aliamare na zvlhcenie nosa a uvidis.
Obycajnym hojivym zazrakom si vytieraj nos zvnutra
@veronice hej ale aby som to mala príklad 4 dni v kuse?
@barbora271 áno, lebo máš vysušenu sliznicu.mne tečie krv často hlavne v zime bola som na ORL dostala som ascorutin
@barbora271 oslabene cievky...na orl ti to vedia tzv zatavit ci ako to nazvat..mame to v rodine...
Ja som to mala asi mesiac v kuse. Bola som na ORL a že stafylokok. Dala mi kvapky a bolo to o.k.
Co tak alergia? Ja to mam vzdy v marci az maji kvoli pelovej alergii. Aj dvaja clenovia rodiny
pohanka neobsahuje vela rutinu. pozri video
https://www.youtube.com/watch?v=ivNK7dm42Hw
daj si ho po 15min. vraj viac obsahuje Aronia, ci celkom fajn obsahuje aj paprika. a spominany liek Ascorutin obsahuje tiez rutin. a tiez vitamin C, ktory je pre cievy velmi dolezity.
Ako radia baby, skus si v lekarni kupit ascorutin. V pripade, ze to uz bude neunosne a bude ti krv tiect prudom, chod na orl. Poleptaju ti cievky v nose a bude to ok. Znie to sice ako strasny ukon, ale vobec to nevadi.
Inak tych moznosti je milion, mozes mat alergiu, mozes mat podrazdenu sliznicu, mozes to mat z klimy v praci, zo sucheho vzduchu, z prechladnutia.. mne napr staci, ze chvilu dycham cigaretovy dym a pusti sa mi krv prudom.
oslabene cievky ...aj ja to obcs mavam .. dr ti moze dat tabletky ak je to moc inak to prejde casom