Máte niekto skúsenosti so smrkaním krvi?

barbora271
24. mar 2020

Ahojte, neviete mi poradiť z čoho by som mohla stale smrkat krv, nie je to ze mi tecie krv, ake vzdy ked smrkam tak krv. Tlak mam 120/76 tep 90 ale bola som v pohybe preto taky tep. Nema niekto skúsenosti, budem vďačná za odpoveď.

syslik81
24. mar 2020

oslabene cievky ...aj ja to obcs mavam .. dr ti moze dat tabletky ak je to moc inak to prejde casom

hermionia
24. mar 2020

@barbora271 ahojj, v jednej diskusii tu som čítala že pomáha rutín, obsahuje ho napr.pohanka ale vraj aj maliny, inak nemáš v miestnosti suchý vzduch?

barbora271
autor
24. mar 2020

@hermionia neviem ci suchý ale klimatizáciu v robote

luccija
24. mar 2020

Dávaj si ascorutin a pohanku

veronice
24. mar 2020

@barbora271 moze to byt aj tou klimou ked je zapnuta cely den bez vetrania. Suchy vzduch vysusuje sliznice v nose a to moze sposobovat iz spominane oslabenie cievok ktore prasknu a tym padom mas na vreckovke po smrkank krv. Odporucam striekat morsku vodu, sterimar alebo aliamare na zvlhcenie nosa a uvidis.

lindusss2016
24. mar 2020

Obycajnym hojivym zazrakom si vytieraj nos zvnutra

barbora271
autor
24. mar 2020

@veronice hej ale aby som to mala príklad 4 dni v kuse?

luccija
24. mar 2020

@barbora271 áno, lebo máš vysušenu sliznicu.mne tečie krv často hlavne v zime bola som na ORL dostala som ascorutin

jeennyv
24. mar 2020

@barbora271 oslabene cievky...na orl ti to vedia tzv zatavit ci ako to nazvat..mame to v rodine...

mmoonna
24. mar 2020

Ja som to mala asi mesiac v kuse. Bola som na ORL a že stafylokok. Dala mi kvapky a bolo to o.k.

jamidea
24. mar 2020

Co tak alergia? Ja to mam vzdy v marci az maji kvoli pelovej alergii. Aj dvaja clenovia rodiny

majamat
25. mar 2020

pohanka neobsahuje vela rutinu. pozri video

https://www.youtube.com/watch?v=ivNK7dm42Hw

daj si ho po 15min. vraj viac obsahuje Aronia, ci celkom fajn obsahuje aj paprika. a spominany liek Ascorutin obsahuje tiez rutin. a tiez vitamin C, ktory je pre cievy velmi dolezity.

diewcatqoo
25. mar 2020

Ako radia baby, skus si v lekarni kupit ascorutin. V pripade, ze to uz bude neunosne a bude ti krv tiect prudom, chod na orl. Poleptaju ti cievky v nose a bude to ok. Znie to sice ako strasny ukon, ale vobec to nevadi.
Inak tych moznosti je milion, mozes mat alergiu, mozes mat podrazdenu sliznicu, mozes to mat z klimy v praci, zo sucheho vzduchu, z prechladnutia.. mne napr staci, ze chvilu dycham cigaretovy dym a pusti sa mi krv prudom.