Dobry den prosim vas nemate niekto kontakt na pana Mudr. Kamila Jurkovica? Mam otca ktory je v 4 stadiu rakoviny a velmi by som potrebovala kontakt. Chceme mu pomoct. Za kazde info dakujem
neviem to isto ze na ako dlho, ale tak pred rokom, dvomi, bol vo vazeni...
@lucla
Tu si môžeš niečo preštudovať a vydal aj knihu.
ved vsetci vieme, preco tam bol 🙂 nemusime si vysvetlovat
je to jednoducho kapacita a je mi luto, ze nikto nebude pokracovat v jeho diele
@anjelik87 ...minuly tyzden to bolo 16 rokov co zomrel...mal rakovinu v bruchu (primarny nador nezistili kedze sa na to prislo neskoro), metastazami mal prerastene creva, mal ich aj v peceni...uplne na zaciatku zistenia ochorenia mu na UZV zistili mestastazy v peceni a potom to uz islo 😞 ...4mesiace predtym mal pecen uplne cistu
@anjelik87 UZV pečene v lete (pichalo ho tam) - bolo čisté...ale mal dlhodobé tráviace problémy (zvracanie, nadúvanie, bolesti žalúdka, hnačky aj zápchu), podľa mňa dr. totálne zanedbal diagnostiku (krv v stolici pripisoval vedľajším účinkom liekov a hemoroidom)...až keď otec začal v novembri rapídne chudnúť (10kg za 2 mesiace) tak ho poslal na vyšetrenia (kolono mu ani nemohli urobiť - dostali sa len na 10cm, na pečeni MTS), mal zápchu, na rtg zistili že sa mu v črevách hromadí stolica...okamžite ho operovali (december)...celkom fajn sa zotavil...chvíľu bolo dobre ale potom sa to zhoršilo....zomrel začiatkom júla.
@anjelik87 nie, myslim že by mu to nepomohlo resp. dr co ho operoval nam to aj povedal - prognoza bola par tyzdnov, 7 mesiacov v podstate normalneho zivota bol zazrak, ale ci mu k tomu pomohla liecba dr. Jurkovica netusim ...mama napr. prekonala 2x rakovinu prsnika, mala operaciu, komplet liecbu chemo plus ozarovanie, uspesne vyliecena
@lucla
Žiaľ už asi neordinuje, lebo je chorý.