Ahojte, prosim o pomoc. Máte tu niektorá antifosfolipidový syndróm? A máte detičky, resp. Ake boli vaše tehotenstvá.
Vopred Ďakujem
@momo289 ja mam, na začiatku ochorenia som mala Potvrdeny, pri testoch v tehotenstve ale už negatívny, anopyrin pred tehotenstvom som užívala už mesiace 100mg denne, hneď po otehotneni fraxiparin, každých 4 až 6 TT na kontroly zrazacich parametrov, tehotenstvo prebehlo ok, pôrod cisárom, po pôrode ešte 6 TT fraxiparin plus anopyrin. Ozaj a počas tehotenstva sme zvýšili dávkovanie anopyrinu na 150 mg denne ako prevenciu preeklampsie. Drzim veľmi palce.
@pseudomonas87 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 trosku ma to upokojilo. Nam zomrela dcerka v 24tt a teraz beham po vysetreniach a jedine co vyskocilo je toto. Tak snad to bude dobuducna ok
@jankka1981 dakujem za odpoved. Myslim na vas nech je vsetko v poriadku a nech je chlapcek zdravy a vy tiez 🙂
@momo289 ďakujem pekne. Tiež Vám držím palce, nech je ďalšie tehotenstvo úspešné ☺️
@momo289 joj, to ma veľmi mrzí, budem držať palce. Ten anopyrin je veľmi dôležitý, ak máš dobrého Gyn, tak to určite bude vedieť.
@momo289 Ja ho mám, doma máme 2,5 ročnú dcérku a v decembri sa nám narodí chlapček. Už pred otehotnením som musela brať Aspirin protect a po zistení tehotenstva pichať fraxiparín. Tehotentsvo aj pôrod boli bezproblémové.