Ahoj na chrbte mám takéto znamienko okolo kraja svetle a v strede tmavé pred 4 mesiacmi som bola na vyšetrenie bolo OK teraz O mesiac idem zase tak som zvedava máte niekto také? Dajte foto ako vyzerá to vaše kde ho máte a aké veľké asi?
@bonaqa2013 a tiež také isté okolo kraja svetle a v strede tmavé? Aj vypukle trošku to mal?
vypuklé isto to viem na 100 perc.
@bonaqa2013 aj to sfarbenie mal tiež take?
@denamir už neviem, musím pozrieť keď príde domov....
Ja mam takychto sfarbenych velmi vela😐...mne sa icg neda ani zratat po celom tele ich mam neskutocne mmozstvo😊...
Niesme swtry? 😀 mala som take, tam kde Ty, trosku tmavsie, dala som si to vybrat, lebo sa mi zato volakwdy deti v skole smiali..len to nejak nesikovne zasil a teraz tam mam akoby lienku s nozickami 😀 esteze si nato nevidim :-P
*sestry
Ahoj, znamienka byvaju vselijake, ked ich pozru a su OK, nemusis sa bat. A zvaz vybratie a mas po obavach. Ja som bola pred rokom, teraz som nahnala muza, akurat mu budu stehy vyberat.
@denamir ja som mala na chrbte na krížoch nohavice sa mi tam otierali.....bolo troška tmavšie ako vyzerá tvoje, vypuklé ,nebolo presne ohraničené a hlavne zväčšovalo sa....kedže v blízkej rodine máme ca kože bez váhania mi ho vyberali....chvala Bohu bolo to ok...aj sa pekne zahojilo a už po ňom mám len spomienkovú jazvyčku
Ja som bola nedávno na jednodňovej chir.na vybratie, mala som podobné.Tak radšej von
@denamir Objednala som sa, takéto zákroky u nás robia poobede,bola som tam so všetkým činom necelú hodinu. Nebolí to, najhoršie je čakanie a injekcia je nepríjemná, samotný zákrok trval možno 3min. 🙂 O týždeň som šla na vybratie stehov a je po probléme 😉
Pýtali sa, či to chcem na histológiu, výsledky mám ok.
Ešte mám pár takých, čo by som chcela dať preč, tak postupne si ich dám odstrániť
aj ja mam take, vela, aj nove... hlavne po pôrodoch sa mi objavia dalsie. zalezi aj na genetike aj na type pleti. ak sa da, treba ich dat prec a vybavene. najlepsie teraz v zime, ked je menej slnecneho svitu. ja som si davala prec ovela vacsiu keratozu, pri spanku, na hranici vlasov. chirurg to opichol, vyrezal, nic som necitila... Skor potom, pri hojeni to bolelo, ale podla mna preto, ze to bolo na takom citlivom mieste. Bolelo to skor ako bolest hlavy, alebo zuba. dalo sa to na Ibalgine vydrzat 😉 V piatok som bola na zakroku a v pondelok normalne do roboty 🙂
ja mam iba zopar nastastie
môj syn má takých znamienok na krku a chrbte o moc viac ako ty. keď bol malý chodila som s ním k lekárke do nemocnice - teraz keď už je dospelý a mal by ísť sám - tak že nemá čas.