Som závislá na masturbácii. Chcem s tým prestať, ale nejde to. Poraďte čo robíte, aby ste to nerobili? Také rady, že daj si sex s mužom nepotrebujem. Sex s mužom mám tiež.
Skus si dat zlomit obe ruky...
@masturbatorka ja to nerobim,....alebo namoc ruky do vody a posyp ciernym korenim,...a urcite ta to prejde,...
sa čudujem adminovi že ešte nezrušil toto decko tu uff
vitaj, zase si tu?
@masturbatorka nemam cas,...a nenudim sa az tak,aby som to potrebovala
no ak to beries ako problem, na to su tiez odbornici 😉
inak tvoje problemy a prezidentsky plat by som fakt rada mala... 😅
😀 jaaaaaj moja.... skus domace prace,, varenie, daj si spravit decko a na masturbaciu nebudes mat casu 😀
Vždycky když to na tebe přijde si zatoč levým prsem doprava a pravým doleva, a pořádně zabuč jako kráva. Možná to nepřejde, ale třeba to přiláká nějakého vola z okolí a nebudeš na to sama..... 😎
@masturbatorka
takéto niečo može napadnuť iba chlapa 😉
Juchu blizi sa piatok 😀 .
@masturbatorka Po patdesiatke ta to prejde. Dovtedy aspon poposilujes
No zablokuju tuto temu este dnes, alebo az po polnoci? Za chvilu nabehne komando moralnej cistoty MK a mame po zabave 😀 😀
@masturbatorka dali pred volbami volno v skole? 😅
Leuska sa vratila?
@masturbatorka Doporučuji přečíst tuto odbornou literaturu,možná ti to otevře oči: 😀 http://www.topky.sk/cl/11/1286800/Tinedzer-sa-u...
Keď máš problém napíš kukovi
@masturbatorka sexuolog by ti urcite pomohol,.....
@zara0201 ochotne sa toho lamania ujmem 😀
@oktobermimi Snad nedokaze uz vytukavat na klavesnici nohami 😝
@masturbatorka teba by asi potreboval dobre pri sexe natrhnúť chlap a asi asi aj analny otvor aby ťa tá chuť na masturbáciu sex a vôbec chuť aj písať sem prešla obrovskou rýchlosťou
😀 😀 😀 😀 😀 moooja,ved neprestavaj,ked ti to robi dobre,....